Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Sådan starter Barca og Real Madrid

Nyheder - 2. december 2016




Real Madrid kan tåle at tabe i morgen, men det kan Barcelona bestemt ikke. Luis Enrique skal med alle midler have sparket selvtillid og motivation ind i spillerne efter en rædselsfuld præstation mod Real Sociedad i den seneste ligakamp.



Op til kampen er både Samuel Umtiti og Andrés Iniesta blevet meldt klar og noget kunne tyde på, at de begge starter ind. Iniesta er nærmest garant for en startplads mens det store spørgsmål kommer i bagkæden, hvor der i spanske medier spekuleres i to udfald.

Hos Superdeporte tror man ikke på, at Ivan Rakitic bliver sendt i kamp fra start. Han har set rigtig dårlig ud de seneste par uger og sådan en præstation er der ikke brug for mod Real Madrid. Her er avisens bud på Barcelonas opstilling.

Barcelonas mulige opstilling
Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar



Højrebacken er endnu lidt af et mysterium. Sergi Roberto viste sidste sæson, at han sagtens kan spille med mod Real Madrid, da han på Bernabeu spillede en forrygende kamp. Men taget catalanernes nuværende defensive forfatning i betragtning, så skal der ske noget drastisk for at kunne lukke af for Real Madrid, der pt. scorer mange mål. Roberto har desuden ikke spillet op til sit bedste i den seneste periode.

Et bud er altså at skubbe Mascherano ind som højreback på papiret og dermed give mere styrke i forsvaret. Et forsøg, som Luis Enrique benyttede sig af for nogle uger siden, hvor Rafinha også dengang spillede på højre kant bag Messi og foran Mascherano.



Real Madrids mulige opstilling
Navas, Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo, Modric, Kovacic, Vazquez, Isco, Ronaldo og Benzema

Hos madrilenerne kommer hverken Kroos eller Bale i spil mens Casemiro fik nogle spilleminutter i midtugen i Copa del Rey efter en skade. Pepe er også tilbage og et midterforsvar med ham og Ramos er derfor også en mulighed. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Sådan starter Barca og Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder