Annonce


Annonce

Annonce

Bojan analyserer offensiven til El Clásico

Nyheder - 3. december 2016




Sæsonens første El Clásico er blot timer væk og den store optakt har været i gang i flere dage. Bojan Krkic, den tidligere Barcelona-spiller, har været ude og sætte ord på de to mandskabers offensiv - spiller for spiller. Læs det hele her.



Om Neymar
- Han er blandt de mest komplette spillere i Europa. Han angriber godt, han er aggressiv, intens i sit spil, han vokser i de store kampe og har kvaliteten til at skabe ubalance hos modstanderen. Det lader til, at han assisterer mere end han scorer, men det er bare en periode. Når han han har bolden på fødderne, har han Messi i hovedet. Det er klart, han laver så mange assists.

Om Luis Suárez
- Han er fantastisk for Messi fordi han arbejder så hårdt rundt om feltet. Det har han altid gjort. Hans arbejdsrate skaber altid fejl hos modstanderen, som han ved hvordan man udnytter til fulde. Han er farlig i feltet og en naturlig målscorer.



Om Lionel Messi
- Barcelonas nøgle. Om han scorer eller ej, så skaber han altid ekstra frygt hos modstanderen, som skal bruge tre spillere på at markere ham. At holde et så højt niveau gennem så mange år er svært, men Messi har været god til at ændre sig selv og tilføje til sit spil uden at miste sin kvalitet.

Om Cristiano Ronaldo
- En spiller, som ikke behøver at ramme dagen for at være farlig. Han kan dominere højre og venstre side samt luftrummet. Når han har selvtilliden med sig, så er han meget farlig at spille mod. Jeg tror ikke, at han er på vej ned i niveau, men han har spillet mange kampe. Han forsøger sig ikke altid med saksespark, men han scorer altid.



Om Karim Benzema
- For mig er han blandt de bedste angribere i verden, men han er ikke i karrierens bedste form lige nu. Der bliver sat spørgsmålstegn ved ham. Han har stadig masser af klasse, udnytter pladsen godt og er klog i de små rum. Han kunne have været perfekt for Barcelona, men samtidig er han anderledes end Suárez.

Om Lucas Vazquez
- Han er meget anderledes i forhold til Bale, men kommer med mange gode ting. Han arbejder meget hårdere end Bale og statistikken viser, at han er blandt de mest løbestærke spillere. Han har ikke Bales erfaring, men han har vist, at han er en fremragende spiller. Han har ikke Bales kraftfulde fremstød, men er klasse i en-mod-en duellerne. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bojan analyserer offensiven til El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder