Annonce


Annonce

Annonce

Vidal: Dumt at forlade Barcelona

Nyheder - 7. december 2016




Aleix Vidal har været dømt ude af Barcelona i en længere periode efterhånden, men i går fik han i den grad oprejsning, da han var blandt banens bedste spillere mod Gladbach på Camp Nou. Han spillede en flot kamp og kronede det med en assist.



Angiveligt havde han før kampen i går afvist tre tilbud om at forlade Barcelona allerede i næste måned når transfervinduet åbner igen. Han er fast besluttet på at give alt på træningsbanen for at få chancen på banen. Noget, der gav pote i går.

- Jeg har før haft dårlige perioder. Det er umuligt at have det godt når du føler, at dit arbejde ikke bliver belønnet. Jeg ved ikke om jeg har oplevet en dårligere periode, men der har været lignende situationer, hvor jeg har vendt det på hovedet.

- Hvis jeg havde læst og lyttet til alt, der er blevet skrevet og sagt om mig, så havde jeg nok begået selvmord. Men jeg har holdt hovedet højt og været til klar hver gang træneren har haft brug for mig.

- Det ville være dumt at forlade Barcelona. Pressen gør ofte ting værre end de egentlig er - men er der en træner, som spiller med dig når du gør det godt, så er det Enrique, kom det fra Aleix Vidal efter opgøret i går. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vidal: Dumt at forlade Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder