Annonce


Annonce

Annonce

Neymar: Kun én spiller fortjener Ballon d'Or

Nyheder - 8. december 2016




Ballon d'Or uddeles om ganske få dage og i den forbindelse blev Neymar af Gol bedt om at give sit syn på prisen. Han er slet ikke i tvivl om, hvem der fortjener den og naturligvis peger han på sin holdkammerat, Lionel Messi.



- Jeg ved ikke hvem, der vinder, men for mig er der kun én vinder; den bedste og det er Messi. Hvis det kun handlede om at spille fodbold, så er Messi den bedste. Cristiano Ronaldo er en god spiller for hvad han har gjort de seneste år, jeg respekterer ham - men for mig er der kun én der fortjener den, og det er Messi.

Barcelona var tæt på at hente sejren i El Clásico sidste uge, men måtte se madrilenerne score i det sidste ordinære minut. Neymar føler, at Barcelona tabte to point.

- Jeg har det som om, vi tabte en mulighed. Vi tabte to point. Vi havde stort set vundet kampen, men lukkede så et mål ind til slut, fortæller han videre.

Der er lige nu seks points forskel mellem Real Madrid og Barcelona, men Neymar får ikke mulighed for at spille catalanerne til sejr lørdag eftermiddag. Han er nemlig i karantæne til kampen mod Osasuna, som spilles lørdag klokken 13.00. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Neymar: Kun én spiller fortjener Ballon d'Or

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder