Annonce


Annonce

Annonce

Shakhtar-træner: Jeg kender til Barcas interesse

Nyheder - 8. december 2016




Shakhtar Donetsk-træneren Paulo Fonseca har for nyligt udtalt, at han er klar over, at Barcelona har udvist interesse for den erfarne højreback Darijo Srna, som efterhånden er nået op på 34 somre. Men træneren håber ikke på et skifte.



- Jeg kender til deres (Barcelonas, red.) interesse. Det er ikke mig, der tager beslutningen. Vi ved, hvor vigtig Srna er for vores hold og vi kender også til hans vigtighed for klubben. Han har været her i mange år og jeg håber virkelig ikke at han forlader os, fortalte træneren forud for deres Europa League-kamp.

Shakhtar-ejeren Rinat Akhmetov kommenterede også på interessen tidligere i år.

- Hvis Darijo tager beslutningen om at skifte, så vil jeg støtte op om det. Han fortjener, at Shakhtar behandler ham med respekt. Han er en fantastisk person og kaptajn, som altid giver alt. Det, som Darijo beslutter sig for, respekterer vi.

For en måneds tid siden begyndte rygterne for alvor at florere omkring en ny højreback til Barcelona, da Aleix Vidal nærmest blev most af Luis Enrique og ikke spillede eller blev udtaget til kampene. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Shakhtar-træner: Jeg kender til Barcas interesse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder