Barcelona sejrede i Pamplona: 0-3

Nyheder - 10. december 2016

Barcelona var klart bedre end Osasuna lørdag eftermiddag, men catalanerne havde bestemt ikke taget skarpheden med ud fra starthullerne. Til gengæld faldt der mål i anden halvleg og det var til Barcelonas fordel.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Gomes, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Arda

Cillessen, Rakitic, Denis, Rafinha, Mascherano, Paco og Digne

- 0-1 59' - Suárez
- 0-2 73' - Messi
- 0-3 92+2' - Messi

9'
- STOR chance til Barcelona! Messi vipper med ydersiden bolden ind i feltet til Suárez, som trykker af, men bolden stryger lige forbi den ene opstander.

13'
- Ny stor chance! Utroligt, at bolden ikke vil ind. Alba sender bolden ind i feltet til Suárez, som med en modstander i ryggen drejer rundt og trykker af, men denne gang tager stolpen bolden.

15'
- Chancerne vælter ind! Messi kommer fri og er en mod en med keeperen, men han brænder!

26'
- Og igen! Messi kommer igennem, og denne gang forsøger han med et vip, men keeperen disker igen op med en fremragende redning.

29'
- Nu vil Osasuna lege med. Bolden sendes fladt mod bagerste stolpe, hvor Riera dukker op, men han når lige præcis ikke frem og få prikket bolden i mål.

49'
- Kæmpe chance til Osasuna! Barcelonas opspil går alt, alt, alt for langsomt og Sergio Leon bryder. Han kommer forbi Umtiti og forsøger et vip over Ter Stegen, som lykkedes, men overliggeren tager bolden.

59' - MÅL!!
- Siden den store chance har Barcelona domineret klart med stor, stor tålmodighed. Busquets sætter her gang i et angreb med en skudfinte, han finder Messi, som ligeledes laver en skudfinte før han finder Alba i dybden. Backen sender den fladt indover til Suárez, som let prikker den i mål til 0-1.

65' - ind-/udskiftning
- Arda går ud. Denis kommer ind.

68'
- God chance til Messi, som blev skabt af et vidunderligt løb af Roberto. Backen drev bolden forbi fire mand, men Messis afslutning på angrebet blev reddet af keeperen.

73' - MÅL!!
- Så kom målet til 2-0. Barcelona fortsætter med deres tålmodige spil. Messi sender bolden ud til Denis, som sender Alba videre ind i feltet. Alba sender den tilbage i banen til Messi, som sikkert scorer til 0-2. To assists af Alba.

77' - ind-/udskiftning
- Gomes går ud. Rafinha kommer ind.

88'
- Barcelona holder roligt fat i bolden og kører den bare rundt. Osasuna har opgivet deres pres, Barcelona søger ikke for alvor det tredje mål og overordnet set venter de 22 aktører blot på dommerens sidste fløjt.

90'+2 - MÅL!!
- Messi modtager bolden ind i feltet og danser med bolden før han sikkert sender den i netmaskerne til 0-3.

- Barcelona vinder opgøret og sætter dermed Real Madrid under et mindre pres forud for deres kamp i denne spillerunde. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder