Annonce


Annonce

Annonce

Umtiti: Min mor kørte mig til træning

Nyheder - 6. januar 2017




Samuel Umtiti er gledet direkte ind på Barcelonas mandskab siden han for seks måneder siden endelig kunne underskrive kontrakten med sin drømmeklub. Han er allerede populær blandt sine holdkammerater og tilhængerne har rost ham til skyerne for sine præstation i Barca-trøjen.



- Jeg er i verdens bedste klub med verdens bedste spillere. Det er meget krævende at spille her og det er dét, som jeg ønsker, da man derved kan vinde titler ved at presse sig selv hele tiden. Jeg føler mig klar efter en god modtagelse af mine holdkammerater.

- Det var en drøm, der gik i opfyldelse, da jeg ankom til Camp Nou for at underskrive min kontrakt. Det var ét af de bedste øjeblikke i mit liv. I løbet af de første dage observerede jeg alt og forsøgte at udfordre mig selv.

- Da jeg spillede i Lyon tog min mor kørekort for at køre mig til træning. Hun var meget skrap, men hun var det for min skyld. Jeg måtte hverken spille fodbold eller tage ud med mine venner før jeg havde lavet lektier (da han gik i skole, red.). Hun gjorde det hele for min skyld.



Umtiti var med på banen i går, da Barcelona mødte Athletic Bilbao. Han har flere gange holdt Mascherano på bænken og forventes at være en af de bærende profiler på holdet i fremtiden. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Umtiti: Min mor kørte mig til træning

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder