Annonce


Annonce

Annonce

Piqué kan blive straffet for dommer-kommentar

Nyheder - 7. januar 2017




Gerard Piqué var en irriteret mand efter nederlaget til Athletic Bilbao torsdag aften. Han er klar over, at Barcelona har store muligheder for at gå videre i turneringen, men dommernes præstation på San Mamés var under al kritik - og som altid holder Piqué intet tilbage.



- Straffesparket på Neymar var klokkeklart og det samme var det på mig. Men vi ved, hvordan tingene hænger sammen og jeg gider ikke engang at kommentere på dommerens præstation i kampen mellem Real Madrid og Sevilla. Vi ønsker at spille fodbold og ikke roulette, som dommerne gør det til, fortalte Piqué i mixed zone efter opgøret.

Nu kan COPE fortælle, at dommerforbundet kigger nærmere på udtalelserne allerede på mandag og såfremt de finder et konkret grundlag for at straffe Piqué, så må han muligvis sidde over til returkampen onsdag aften. Det er dog ikke sikkert, at han bliver straffet. Under alle omstændigheder bliver sagen taget op.

Dommer Borbalan, som ikke gav et direkte rødt kort til Aduriz for sit slag mod Umtiti og altså undlod at dømme to straffespark, var også dommer på Mestalla, da Messi blev ramt af en flaske fra tilhængerne. I forbindelse med dette mente Borbalan, at Messi bare forsøgte at trække tiden.



Borbalan var også klar på Camp Nou til El Clásico for år tilbage, da José Mourinho satte sin finger i øjet på Tito Vilanova. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Piqué kan blive straffet for dommer-kommentar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder