Annonce


Annonce

Annonce

Barcelona har styr på El Madrigal

Nyheder - 7. januar 2017




Barcelona tabte senest til Athletic Bilbao på San Mamés og selvom Barcelona forinden dette havde en god statistik på den bane, så formåede de altså ikke at klare sig igennem de 90 minutter uden at tabe. Nu kommer turen til El Madrigal hvor Villarreal har til, og også her er tallene ganske fine - men Enriques drenge er netop blevet bevist, at tal altså ikke er alt.



Senest Barcelona tabte til Villarreal på El Madrigal var i 2007. Siden er det blevet til seks sejre samt tre uafgjorte og det er en rigtig fin statistik. El Madrigal er ofte et svært sted at spille, men i morgen handler det udelukkende om at vinde. Endnu en uafgjort vil være et kæmpe slag eftersom Real Madrid vandt deres kamp mod Granada tidligere i dag.

For ni år siden, da Barcelona senest tabte på El Madrigal, sad Frank Rijkaard på bænken mens Manuel Pellegrini stod i spidsen for den Gule Ubåd. Der er altså sket rigtig meget siden og selvom statistikken siden da har været god, så har det ofte været lige ved og næsten for morgendagens værter.

Pep Guardiolas Barcelona vandt tre kampe i træk på El Madrigal med 2-1, 4-1 og 1-0. Altså to smalle sejre samt en overbevisende en af slagsen. Under Tata Martino formåede man at komme tilbage og vinde 3-2 efter at have været bagud 2-0. Luis Enrique har hente to sejre på 1-0 og 3-1 og senest Barcelona gæstede El Madrigal blev det til 2-2.

Overordnet set har Barcelona det godt på det ydmyge stadion, men i morgen handler det udelukkende om at hente de tre point.

Husk at du kan få odds 5,00 på at Barcelona vinder kampen. Din indsats får du retur hvis ikke Barcelona vinder. Læs mere og spil med her.
Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Barcelona har styr på El Madrigal

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder