Annonce


Annonce

Annonce

Terrorfrygt afværger Vidal-skifte

Nyheder - 7. januar 2017




Aleix Vidal er ikke en del af Luis Enriques store planer og derfor har Barcelona åbnet for forhandlinger med de klubber, der ønsker at tilskrive Vidal på deres spillertrup. Her dukkede Galatasaray op og de var klar til at leje backen, men forhandlingerne brød hurtigt sammen.



Således melder spanske medier, at Aleix Vidal ikke er interesseret i at skifte til tyrkisk fodbold grundet den høje risiko for terror. Man ser ofte hvordan landet bliver ramt af angreb og det har Vidal ikke lyst til at være en del af. Derfor afværgede han muligheden for at skifte til den tyrkiske storklub.

- Frygten for terror berørte vores forhandlinger med Aleix Vidal, skulle Galatasaray-direktør Levent Nazifoglu have udtalt ifølge COPE.

Barcelonas store håb i denne måned er at udleje VIdal og hente en ny, erfaren back ind, så man er garderet for resten af sæsonen. Til sommer forventes det, at Joao Cancelo ankommer til klubben og han skal spilles ind som førstevalg. Vidal har altså ikke store muligheder for at tilspille sig en plads på holdet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Terrorfrygt afværger Vidal-skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder