Annonce


Annonce

Annonce

Mestre: Vi arbejder på Rakitic' forlængelse

Nyheder - 9. januar 2017




Siden i går har rygter om Ivan Rakitic til Manchester City for alvor taget til. Angiveligt skulle Luis Enrique have undladet at udtage kroaten til kampen mod Villarreal fordi han lå i forhandlinger med City. Det afkræfter vicepræsident Jordi Mestre dog.



- Rakitic' fravær har intet med historierne at gøre. Om det er historier fra Spanien eller Kroatien er ligegyldigt, de er ikke til at stole på. Det er mit job, at udpege de spillere jeg mener, er bedst på dagen, fortalte Enrique til Movistar mens Mestre ligeledes knyttede en kommentar til situationen:

- Vi ligger i forhandlinger med Rakitic om at forlænge hans kontrakt. Vi elsker ham, ikke bare som spiller, men også som person. Han har en kontrakt i Barcelona og vi ønsker at han bliver.

Ifølge flere rapporter fra Kroatien var det Pep Guardiolas idé at hente Rakitic til Manchester City for at lukke hullet efter den langtidsskadede Ilkay Gündogan. Sådan bliver det dog ikke, hvis man skal tro på Mestres ord. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Mestre: Vi arbejder på Rakitic' forlængelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder