Annonce


Annonce

Annonce

Messi nærmer sig frisparksrekord

Nyheder - 11. januar 2017




Lionel Messi er blandt verdens bedste til at sparke frispark og selvom Barcelona endnu ikke har vundet i 2017 (to kampe), så har de scoret to mål. Begge står Messi for og begge gange har det været direkte på frispark. Først mod Athletic Bilbao og siden mod Villarreal.



Med målet mod den Gule Ubåd rundede Messi 25 frispark for Barcelona hvilket er én færre end rekordholderen Ronald Koeman. To frisparksmål mere af Messi og så har han knækket endnu en rekord - rekorden for flest frisparksmål i Barcelona-trøjen.

Sæson - antal frisparksmål af Messi
08/09: 1
09/10: 2
10/11: 1
11/12: 3
12/13: 4
13/14: 3
14/15: 2
15/16: 7
16/17: 2

Sevilla er Messis favorit. Andaluserne har set fire bolde sejle i mål fra Messis fødder på frispark. Tre af disse kom i sidste sidste; to i den europæiske Supercupfinale samt en enkelt i ligaen. Derefter følger Espanyol og Athletic Bilbao med tre mens Real Madrid, Atletico Madrid, Deportivo og Almeria alle har set Messi score to gange på frispark.



Celta, Villarreal, Betis, Dynamo Kiev, Mallorca, Granada og Ajax er de andre modstandere, som Messi har scoret direkte på frispark mod. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi nærmer sig frisparksrekord

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder