Barca er videre efter flot comeback: 3-1

Nyheder - 11. januar 2017

Spillet var ikke prangende, men Barcelona leverede en fin indsats, scorede de nødvendige mål og kunne til tider bryste sig ved at flere situationer var spillet godt igennem. Kampen var præg af stor spænding - blandt andet fordi Bilbao ikke kom bange til kampen. De gik højt i deres pres og bød i den gad Barcelona op til kamp.

Cillessen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rafinha, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Ter Stegen, Rakitic, Denis, Arda, Mascherano, Paco og Digne

- 1-0 36' - Suárez
- 2-0 48' - Neymar
- 2-1 51' - Saborit
- 3-1 77' - Messi

2'
- Første fejl af kampens dommer. Messi opsnapper bolden på midten og spiller 1-2 med Suárez. Argentineren stormer frem i et kontrastød, men bremses bagfra. Et klart gult kort, som dommeren ikke tildeler Bilbao-spilleren.

7'
- Stor chance, som Sergi Roberto slet, slet ikke får nok ud af. Cillessen sender en lang bold frem mod Suárez, men keeper Iraizoz kommer ud og header den lige i fødderne på Roberto. I stedet for at sparke den højt mod mål, forsøger han at finde Suárez, der står i klar offside.

16'
- Dommeren sætter sig selv i fokus igen. Messi stormer frem i banen og bliver nedlagt af San José bagfra. Baskeren rører ikke bolden, men tromler Messi ned. Dommeren dømmer ikke frispark.

26' - ANNULLERET MÅL!
- Ovenstående skulle have været minus 'ANNULLERET'. Neymar løber i dybden og får bolden ind i feltet. Han finder Suárez, der let scorer til 1-0. Men fejlagtigt dømmer dommeren for offside på Neymar og der var ikke skyggen af offside. Tredje kamp i træk, at Barcelona bliver snydt af dommeren.

31'
- Neymar trækker flot ind forbi en modstander, som nedlægger ham. Frispark til Barcelona i en god position.

32'
- Messi sparker sikkert over mål.

32'
- Bilbao-keeper Iraizoz har allerede fået en påtale af dommeren for at trække tiden. Han gør det igen - men stadig intet gult kort.

36' - MÅL!!
- Denne gang kan dommeren ikke annullere målet! Messi kommer forbi tre mand og sender Neymar afsted på kanten. Brasilianeren sender bolden højt om i bagerste rum, hvorfra Suárez flugter den i kassen til 1-0. Dermed står der 2-2 og Bilbao er nu pisket til mål.

41'
- Skandale dom igen af dommeren! Suárez sender Messi afsted mod Bilbaos mål. Laporte nedlægger Messi som sidste mand. Dommeren takserer det kun til et gult kort.

47' - STRAFFE!
- Neymar glider fri fra sin modstander på sidelinjen og trækker ind i feltet. Her bliver han nedlagt og dommeren peger korrekt på pletten.

48' - MÅL!!
- Neymar tager selv straffesparket og sparker nærmest midt i målet. Bolden går i mål og dermed står der 2-0 og samlet 3-2.

51' - MÅL!
- Og så er kampen helt lige igen. Her udstilles Sergi Robertos kvaliteter som højreback. Han trækker frem ved et indlæg og lader Saborit være helt fri. Han hopper let op og pander bolden i mål til 2-1.

55'
- Luis Enriques plan om at spille bolden ud nedefra har ikke fungeret i lang tid. Denne gang er det Busquets der forsøger, men han spiller bolden direkte i fødderne på en helt fri Aduriz på kanten af feltet. Han når dog ikke at få bolden under kontrol før han er omringet og mister bolden.

58'
- KÆMPE CHANCE TIL SUÀREZ! Messi tørrer Laporte fuldstændig og trækker ind i feltet. Med en flad aflevering finder han Suárez, men hans forsøg fra få meters afstand blokeret til hjørnespark.

61'
- Stor chance til Alba! Iniesta finder ham med en fremragende aflevering. Han trækker bolden over til højre foden og forsøger sparket, men den sidder lige på Iraizoz.

63'
- Iniesta er oplægger igen. Denne gang glider han forbi sin modstander og finder Neymar. Han får pludselig plads på kanten af feltet og trykker af, men igen sidder bolden lige på Iraizoz.

68'
- Elendigt sparket af Suárez. Neymar finder Alba, som med en fiks aflevering gør Suárez helt fri på kanten af feltet. Men han banker bolden hårdt, fladt forbi målet.

77'
- Suárez fremtvinger et frispark på kanten af feltet. Ny god mulighed til Barcelona.

78' - MÅL!!
- MESSI GØR DET FOR TREDJE KAMP I TRÆK! Han scorer direkte på frispark til 3-1!

79'
- Dommeren i fokus igen. Benat, der har gult kort, bremser Messi efter at han er blevet tørret. Klart gult kort nummer to, men dommeren gør igen ingenting.

81'
- NEYMAR! Vidunderligt spil af brasilianeren, som dribler rundt i en telefonboks før han forsøger sig. Han får snydt Iraizoz, men stolpen redder.

80' - ind-/udskiftning
- Hvis Rafinha ønsker mere spilletid, så skal han spille langt bedre end i denne kamp. Fuldstændig usynlig forlader han banen og giver plads til Rakitic.

87' - ind-/udskiftning
- Neymar forlader banen til stående klapsalver og giver plads til Denis Suárez.

88'
- Nej, nej, nej! Suárez klokker i det! Cillessen sparker for en sjælden gang et målspark langt op. Laporte orienterer sig ikke og lader den køre videre til sin keeper. Men Suárez har sneget sig ind i mellemrummet, snupper bolden og runder keeperen. Men han får ikke kontrol over bolden og den glider udover baglinjen. Målet var ellers helt frit.

89' - ind-/udskiftning
- Iniesta klappes af banen. Arda Turan kommer ind.

90+3'
- Stor, stor chance! Sergi Roberto vinder bolden og spiller den fladt indover til Arda Turan, som med forrygende overblik lader bolden køre videre til Luis Suárez, der er helt fri. Han spiller chancen større og finder Denis Suárez, men han sender et ukoncentreret skud langt over mål.

- Barcelona vinder opgøret 3-1 og dermed samlet 4-3 og er videre i turneringen. Der er lodtrækning på fredag. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder