Annonce


Annonce

Annonce

Alexis indrømmer skattesvig for 1 mio. euro

Nyheder - 16. januar 2017




I dag ved middagstid kunne Alexis Sánchez erkende, at han havde begået skattesnyd mens han spillede for Barcelona i perioden 2012-2013. Angiveligt er der tale om et beløb på 983,443 euro (7,3 millioner danske kroner) som han ikke har betalt i skat.



Hjemme fra huset i London tændte han for sit webcam og kunne over for retten i Spanien erklære sig skyldig i tiltalerne, der var rejst mod ham. Han har allerede betalt pengene tilbage og nu skal parterne, der er involveret, finde en størrelse på den bøde, som chileneren skal betale.

Der er tale om en sag, hvor Alexis undlod at betale skat for penge indtjent via. image-rettigheder gennem et selskab på Malta. Alt dette skete altså mens han spillede i Barcelona. Han er siden rykket til Arsenal og det er i den forbindelse, at han fik godkendt at deltage i møde via. kamera hjemme fra London.



28-årige Alexis Sánchez nåede 141 kampe for Barcelona og scorede 47 gange. Hos Arsenal er det hidtil blevet til 121 kampe og 58 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Alexis indrømmer skattesvig for 1 mio. euro

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder