Annonce


Annonce

Annonce

Vildt rygte: Barcelona kigger på Diego Costa

Nyheder - 17. januar 2017




Diego Costa har lige nu gang i en forrygende sæson hos Chelsea, hvor han er delt Premier League-topscorer med Alexis Sánchez og Zlatan Ibrahimovic med 14 mål efter 21 kampe. Nu skriver Goal, at Barcelona holder øje med hans situation i Chelsea.



Det er dog ikke kun Barcelona, som holder et vågent øje med angriberen. Atletico Madrid er ved at gøre sig klar til at sælge Antoine Griezmann for et rekord-beløb til Manchester United og for at udfylde hans hul overvejer madrilenerne at hente Costa tilbage.

Angiveligt er interessen fra Barcelona opstået efter interne problemer med træner Conte, som senest undlod at udtage ham til kampen mod Leicester, som Chelsea stensikkert vandt. Situationen omkring Costa og Leicester-kampen har været oppe og vende mange gange, men Costa skulle være klar til at rykke videre efter indeværende sæson.



Naturligvis er kineserne også klar til at overtage hans arbejdskraft og lokker med mange, mange penge, så på nuværende tidspunkt er det kun en mild interesse fra Barcelona ifølge Goal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vildt rygte: Barcelona kigger på Diego Costa

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder