Annonce


Annonce

Annonce

Avis: Barca har tilbudt Rakitic ny kontrakt

Nyheder - 21. januar 2017




Barcelona er klar til at binde kroatiske Ivan Rakitic til 2022. Sådan forlyder det hos avisen SPORT, som erfarer, at klubben har tilbudt midtbanespilleren et kontraktilbud for et par uger siden. I øjeblikket vurderer Rakitic tilbuddet.



Skulle han gå hen og acceptere det, så vil han stige i løn og umiddelbart tyder alt på, at de to parter finder hinanden meget snart hvorefter en aftale vil blive offentliggjort. Rakitic har været under pres fra medierne i de seneste to måneder i forhold til spilletid, men efter opgøret mod Real Sociedad var han ganske klar i mælet.

Han ønsker at forlænge med Barcelona og han er klar til at forhandle de sidste detaljer hjem. Desuden fortalte han, at Enrique gav ham chancen i Barcelona og derfor er han så glad og taknemmelig, at han til hver en tid ville 'hoppe ud fra en bro for Enrique'. Respekten for træneren er stor og lige nu kæmper Rakitic for at komme helt ind i varmen igen.

Spillet på banen de sidste par måneder har bestemt ikke levet op til de kvaliteter, som man kender fra Rakitic, men ikke desto mindre er han stadig en vigtig brik på holdet, udtalte Enrique inden opgøret mod Real Sociedad. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Avis: Barca har tilbudt Rakitic ny kontrakt

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder