Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca bookede billet til semifinalen: 5-2

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 26. januar 2017


Barca bookede billet til semifinalen: 5-2


Der var både godt spil, skidt spil, drama og masser af mål til publikum på Camp Nou, da Barcelona torsdag aften tog imod Real Sociedad i returopgøret i Copa del Reys kvartfinale. Catalanerne sikrede billetten til semifinalen efter en sammenlagt overbevisende sejr.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, D. Suárez, Mascherano, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

På bænken
Masip, Rakitic, Arda, Paco, Digne, Vidal og Mathieu

Mål
- 1-0 17' - D. Suárez
- 2-0 55' - Messi
- 2-1 62' - Juanmi
- 3-1 64' - L. Suárez
- 3-2 73' - José
- 4-2 80' - Arda
- 5-2 82' - D. Suárez


7'
- Elendig start af André Gomes, som slet ikke opfatter spillet. Denne gang bliver han kørt rundt og bolden sendes i dybden, men Alba stormer tilbage og redder.17' - MÅL!!
- DENIS SUÀREZ! Fantastisk mål af Barcelona! Umtiti bryder, Neymar sender bolden afsted til Messi, som sender Luis Suárez i dybden, Han har spottet Denis Suárez' løb og vipper den ind i feltet til ham. Herfra sender han den ned i fjerneste hjørne til 1-0 og dermed sammenlagt 2-0.

20'
- Igen er André Gomes for langsom. En førstegangs aflevering i dybden til Alba havde skabt en 100 procents chance, men han er alt for langsomt opfattende og forsøger at tæmme en trillende bold først. Chancen nåede aldrig frem.

21' - ANNULLERET MÅL
- Tæt på et drømmemål af Luis Suárez! Messi vipper bolden over forsvaret til Suárez, der straks vipper den over keeperen og sender den i mål. Men linjedommeren hejser sit flag og vinker offside.23'
- Spillet er stoppet. Efter et Real Sociedad-angreb får Sergi Roberto en støvle af Piqué lige i ansigtet. Han er dog på benene igen.

36'
- Igen er Gomes ødelæggende. Piqué finder ham i en fri position midt på banen, men han formår slet ikke at tæmme bolden og ser langt mere forvirreret end kontrolleret ud. Han mister bolden og Sociedad bygger op igen.

39'
- Tæt på en stor chance! Suárez får bolden i højre side af feltet og har en blank Messi med inde foran kassen, men Martinez kommer ned i sidste øjeblik og tackler bolden til hjørnespark.

43'
- Dommeren vælger kun at give Yuri et gult kort. Han tager fat om Denis Suárez og nedlægger ham hårdt i et tilbage løb - og bolden er 30 meter foran. Derefter klapper Yuri hånligt af dommeren - men får kun et gult kort.

46' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Vidal kommer ind.

54'
- REN VERDENSKLASSE AF JASPER CILLESSEN! Vidal mister bolden og efter to aflevering er José helt fri, men Cillessen disker op ed en klasseredning!

55' - STRAFFESPARK
- SKANDALEDOM AF DOMMEREN! Efter Cillessens voldsomme redning, er Neymar helt alene inde i feltet, men bliver nedlagt af Martinez. Et klart rødt kort, men dommeren giver kun gult. Han peger dog på pletten.

55' - MÅL!!
- Messi sender den i mål helt nede ved den ene stolpe! 3-0 sammenlagt.

62' - MÅL!
- Real Sociedad får endelig held med deres hårde pres og Barcelonas sløsede opdækning. Juanmi løber i dybden og vipper bolden over Cillessen til 2-1.

64' - MÅL!!
- Barcelona svarer straks tilbage! Messi driver bolden med sig og sender den afsted til Suárez, som holder sin modstander væk og med ydersiden sparker han Barcelona på 3-1 og samlet 4-1.

66' - ind-/udskiftning
- Mascherano går ud. Rakitic kommer ind.

73' - MÅL!
- Real Sociedad straffer igen Barcelona. Aritz lunter frem på Barcelonas banehalvdel fuldstændig uden at blive presset. Han kigger op og smækker den ind i panden på José, som scorer til 2-3.

75' - ind-/udskiftning
- Neymar går ud. Arda kommer ind.80' - MÅL!!
- Nu står den 5-2 sammenlagt! Messi sender Vidal ind i feltet, han er lynhurtigt til at opfatte situationen og sparker den ind foran mål hvor Suárez ikke kan nå den, men bag ham ligger Arda, der kan glide den i mål.

82' - MÅL!!
- Så er den gal igen i baskernes forsvar! Messi demonstrerer igen sin overlegenhed og sender bolden mellem to modstandere. Denis Suárez er stormet med frem, runder keeperen og scorer til sammenlagt 6-2.

Slut
- Barcelona vinder begge kampe mod Real Sociedad og sikrer sig dermed billetten til semifinalen. Atletico Madrid, Celta Vigo og Alavés er alle med i bowlen fredag til lodtrækningen.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder