Barca bookede billet til semifinalen: 5-2

Nyheder - 26. januar 2017

Der var både godt spil, skidt spil, drama og masser af mål til publikum på Camp Nou, da Barcelona torsdag aften tog imod Real Sociedad i returopgøret i Copa del Reys kvartfinale. Catalanerne sikrede billetten til semifinalen efter en sammenlagt overbevisende sejr.

Cillessen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, D. Suárez, Mascherano, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

- 5-2 82' - D. Suárez

7'
- Elendig start af André Gomes, som slet ikke opfatter spillet. Denne gang bliver han kørt rundt og bolden sendes i dybden, men Alba stormer tilbage og redder.

17' - MÅL!!
- DENIS SUÀREZ! Fantastisk mål af Barcelona! Umtiti bryder, Neymar sender bolden afsted til Messi, som sender Luis Suárez i dybden, Han har spottet Denis Suárez' løb og vipper den ind i feltet til ham. Herfra sender han den ned i fjerneste hjørne til 1-0 og dermed sammenlagt 2-0.

20'
- Igen er André Gomes for langsom. En førstegangs aflevering i dybden til Alba havde skabt en 100 procents chance, men han er alt for langsomt opfattende og forsøger at tæmme en trillende bold først. Chancen nåede aldrig frem.

21' - ANNULLERET MÅL
- Tæt på et drømmemål af Luis Suárez! Messi vipper bolden over forsvaret til Suárez, der straks vipper den over keeperen og sender den i mål. Men linjedommeren hejser sit flag og vinker offside.

23'
- Spillet er stoppet. Efter et Real Sociedad-angreb får Sergi Roberto en støvle af Piqué lige i ansigtet. Han er dog på benene igen.

36'
- Igen er Gomes ødelæggende. Piqué finder ham i en fri position midt på banen, men han formår slet ikke at tæmme bolden og ser langt mere forvirreret end kontrolleret ud. Han mister bolden og Sociedad bygger op igen.

39'
- Tæt på en stor chance! Suárez får bolden i højre side af feltet og har en blank Messi med inde foran kassen, men Martinez kommer ned i sidste øjeblik og tackler bolden til hjørnespark.

43'
- Dommeren vælger kun at give Yuri et gult kort. Han tager fat om Denis Suárez og nedlægger ham hårdt i et tilbage løb - og bolden er 30 meter foran. Derefter klapper Yuri hånligt af dommeren - men får kun et gult kort.

46' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Vidal kommer ind.

54'
- REN VERDENSKLASSE AF JASPER CILLESSEN! Vidal mister bolden og efter to aflevering er José helt fri, men Cillessen disker op ed en klasseredning!

55' - STRAFFESPARK
- SKANDALEDOM AF DOMMEREN! Efter Cillessens voldsomme redning, er Neymar helt alene inde i feltet, men bliver nedlagt af Martinez. Et klart rødt kort, men dommeren giver kun gult. Han peger dog på pletten.

55' - MÅL!!
- Messi sender den i mål helt nede ved den ene stolpe! 3-0 sammenlagt.

62' - MÅL!
- Real Sociedad får endelig held med deres hårde pres og Barcelonas sløsede opdækning. Juanmi løber i dybden og vipper bolden over Cillessen til 2-1.

64' - MÅL!!
- Barcelona svarer straks tilbage! Messi driver bolden med sig og sender den afsted til Suárez, som holder sin modstander væk og med ydersiden sparker han Barcelona på 3-1 og samlet 4-1.

66' - ind-/udskiftning
- Mascherano går ud. Rakitic kommer ind.

73' - MÅL!
- Real Sociedad straffer igen Barcelona. Aritz lunter frem på Barcelonas banehalvdel fuldstændig uden at blive presset. Han kigger op og smækker den ind i panden på José, som scorer til 2-3.

75' - ind-/udskiftning
- Neymar går ud. Arda kommer ind.

80' - MÅL!!
- Nu står den 5-2 sammenlagt! Messi sender Vidal ind i feltet, han er lynhurtigt til at opfatte situationen og sparker den ind foran mål hvor Suárez ikke kan nå den, men bag ham ligger Arda, der kan glide den i mål.

82' - MÅL!!
- Så er den gal igen i baskernes forsvar! Messi demonstrerer igen sin overlegenhed og sender bolden mellem to modstandere. Denis Suárez er stormet med frem, runder keeperen og scorer til sammenlagt 6-2.

- Barcelona vinder begge kampe mod Real Sociedad og sikrer sig dermed billetten til semifinalen. Atletico Madrid, Celta Vigo og Alavés er alle med i bowlen fredag til lodtrækningen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder