Dommeren snød igen Barcelona: 1-1

Nyheder - 29. januar 2017

Barcelona mødte i dag Real Betis på udebane i søndagens tidlige kamp. Spillet var under al kritik, men det var heller ikke mange korrekte kendelser, der gik Barcelonas vej. Ovenstående billede er fra situationen efter 76 minutter, hvor dommeren ikke dømte mål, selvom bolden klart var inde.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Vidal, Piqué, Mathieu, Digne, Denis, Rakitic, Arda, Messi, Suárez og Neymar

På bænken
Cillessen, Mascherano, Paco, Alba, Roberto, Gomes og Umtiti

- 1-0 75' - Alegria
- 1-1 90' - Suárez

6'
- Første forsøg til Barcelona efter flot spil. Aleix Vidal smækker den indover i bagrummet til Luis Suárez, men hans forsøg rettes ud til hjørnespark.

10'
- Dårligt udført af Denis Suárez. Han har alle muligheder for at spille bolden på egen banehalvdel, men tøver alt for meget og giver Betis en hurtig omstilling. Kun en hurtig opfattelse af Piqué sikrer hjørnespark fremfor en 100 procents chance til andaluserne.

11'
- STOR chance til Castro! Digne tøver ligesom Suárez med bolden og Castro får lov til at hugge til kuglen, men den sidder lige på Ter Stegen fra tæt afstand.

19'
- Forrygende redning af Ter Stegen, som samler op for forsvarets elendige spil. Rakitic starter med at lade bolden gå gennem sine ben, men den ryger direkte hen til Betis, som straks omsætter sig og Daniel Ceballos forsøger med et lumsk skud, men Ter Stegen redder rigtig flot.

25'
- Betis presser hårdt og er tæt på en stor chance, men Barcelona bryder og sætter gang i et kontrastød, som Neymar trækker frispark på. God chance til Barcelona.

26'
- Neymar banker frisparket langt over.

34'
- Rakitic ødelægger mere spillet end han gavner det. Først smider han en simpel bold væk og det udvikler sig til en kæmpe chance til Durmisi. Bolden reddes midt for mål og tilfældigt lander den foran Rakitic, som triller den ud til hjørnespark. Han havde alle muligheder for at aflevere den ud eller sparke den ud. Rystende minutter for kroaten.

38'
- KÆMPE CHANCE TIL NEYMAR! Digne finder Messi midt på Betis' banehalvdel. Og med sit utrolige overblik og teknik sender han en perfekt stikning i dybden til Neymar, som er alene igennem, men han får ikke nok vinkel på sit forsøg og Adan kan redde.

40'
- Skarpheden mangler over alle linjer. Neymar er igen alene igennem og sender den på tværs til Suárez, som er alene med keeperen, men også her brænder han. Der var vinket for offside, men de to spillere var ikke klar over det før chancen var brændt.

43'
- Dårligt forsvarsspil af Piqué, som med vilje hægter sin modstander fordi han bliver rundet. Gult kort til Piqué og frispark i en god position til andaluserne.

45'
- Frisparket bliver sendt kilometer over Ter Stegens kasse.

45'
- Dommeren snyder Barcleona for en god mulighed i sidste sekund af halvlegen. Neymar løber i dybden mens Messi har bolden, men brasilianeren bliver revet omkuld. Dommeren dømmer intet - kun pause.

48'
- Denis Suárez indleder anden halvleg som første. Smider bolden væk selvom medspilleren stod 10 meter fra ham. Betis kan lugte blod.

50'
- Vidal nedlægger sin modstander på kanten af feltet. God chance til Betis.

51'
- Ter Stegen kommer ud i spillermængden og får flot bokset bolden væk. Han har været skarp i dag.

52'
- STOR CHANCE IGEN! Neymar finder Messi, som vipper den videre om i bagrummet til Vidal. Han forsøger at flugte første gang på den store mulighed, men sparker den forbi.

53'
- Luis Suárez ødelægger to muligheder! Han sendes i dybden og har Messi, som er helt fri, med, men hans tæmning bliver dårlig. Han erobrer dog hurtigt bolden og kan sende Denis Suárez i dybden, men han sender den lige ind til keeper Adan.

55'
- Barcelona har store problemer i opspillet. Ter Stegens udspark rammer Turan slet ikke og så omstiller Betis sig og Alegria skyder bolden afsted, men den tyske keeper redder i fuld længde.

59' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud. André Gomes kommer ind.

60'
- Stor fejl af Ter Stegen. Han er uden for feltet og forsøger med en finte, som han misser. Der er frit mål, men Pardo sparker over. I situationen med boldtabet blev Ter Stegen ramt i hovedet og han er derfor i græsset lige nu.

63'
- Og igen er Rakitic en byrde for sit eget hold. Ter Stegen griber et farligt indlæg og sender hurtigt kroaten afsted. Han forsøger at sende den videre i dybden til Suárez, men smækker den direkte udover sidelinjen.

65'
- Igen er det Rakitic, som ikke formår at gøre nogen nytte. Han modtager en simpel bold fra et indkast og drejer rundt om sig selv fremfor bare at tage den sikre aflevering efter en elendig indsats. Igen mister han bolden og Betis omstiller sig.

67' - ind-/udskiftning
- Enrique har set sig af Arda og Digne. Ind med Roberto og Alba.

71'
- Overligger fra Betis! Ceballos viser sin gode sparketeknik og tonser bolden afsted fra distancen, den overlister Ter Stegen og springer af på overliggeren. Et mål til Betis lurer. Barcelona er slet, slet ikke tæt på noget.

74'
STOLPE FOR BETIS! Det kommer tættere og tættere på! Piqué bakker og bakker og lader Castro gå lige på og hugge af, men stolpen redder.

75' - MÅL!
- Så kom målet til Betis. På utrolig vis har Enrique ikke reageret og ændret sin formation, som tydeligvis ikke fungerer. Et hjørnespark reddes, men Alegria følger op og klasker den i mål til absolut fortjent 1-0.

76'
- STOR CHANCE TIL BARCELONA! Vidal sender et indlæg indover og bolden tromles ind mod mål, men den bliver reddet på stregen via. overliggeren. TV-billeder viser efterfølgende at bolden klart var inde. Barcelona snydt for et mål.

78'
- IGEN REDDET PÅ STREGEN! Vidal sender et indlæg ind, men en Durmisi rammer den og den triller ind mod mål, men den bliver igen reddet på stregen.

81'
- TER STEGEN! Utrolig redning! Castro snyder offside-fælden og er alene med keeperen, men han redder på fremragende vis!

90' - MÅL!!
- Barcelona udligner til 1-1 i overtiden. Betis mister bolden, Messi opsnapper den og finder Suárez i dybden som køligt scorer til 1-1.

Slut
- Endnu engang må Barcelona se en dommerfejl blive afgørende. Et korrekt mål blev aldrig dømt og efter en skidt spillet kamp af Barcelona kan de nu rejse hjem til Catalonien med en uafgjort. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder