Annonce


Annonce

Annonce

Suárez: Der var klart mål

Nyheder - 29. januar 2017




Luis Suárez udlignede for Barcelona i overtiden mod Real Betis søndag eftermiddag, men i stedet for et enkelt point burde Barcelona have fået tre point. Dommeren snød nemlig catalanerne i en situation, hvor bolden klart var i nettet. Det så Suárez også.



- Vi formåede at score til sidst, men vi skulle have vundet kampen tidligere med vores chancer. Man må os være ærlig at sige, som kampen forløb, at de havde chancer til at vinde kampen, men vi skulle have været bedre tidligere i kampen og ikke kun til sidst. Vi spillede ikke en god kamp.

- Det er tydeligt. Bolden var klart inde, en meter inde. Men må vi fortsætte med at arbejde. Det er et hårdt pointtab fordi vores mål er at vinde alle kampe, men nu må vi håbe, at vores rivaler smider point, fortalte Suárez efter kampen.

Luis Suárez blev lukket godt af gennem hele kampen, men fik alligevel et par chancer. I overtiden udnyttede han en Messi-aflevering til at gøre det til 1-1, men dét mål burde have gjort det til 2-1, da Barcelona kort forinden blev snydt for et klart mål.

Nu skal Barcelona hjem til Catalonien før man flyver til Madrid og møder Atletico i Copa del Reys semifinale.





Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Suárez: Der var klart mål

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder