Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca satte Bilbao på plads: 3-0

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 4. februar 2017


Barca satte Bilbao på plads: 3-0


Luis Enrique havde valgt at rotere en del og måtte samtidig se bort fra Iniesta og Busquets. Kampen startede umiddelbart godt, men baskerne blev nærgående ved flere situationer. Det varede dog ikke længe før Paco sikrede 1-0 mens Messi direkte på frispark sørgede for 2-0 ved pausen. I anden halvleg spillede Barcelona utrolig koncentreret og kunne slutteligt sikre sig sejren.Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Vidal, Piqué, Umtiti, Mathieu, Rafinha, Gomes, Arda, Messi, Paco og Neymar

På bænken
Cillessen, Rakitic, Denis, Suárez, Mascherano, Alba og Roberto

Mål
- 1-0 18' - Paco
- 2-0 40' - Messi
- 3-0 67' - Vidal

2'
- KÆMPE CHANCE TIL NEYMAR! Aleix Vidal sender Paco i dybden med en god aflevering. Angriberen ser hurtigt Neymar inde i feltet, men aflevering bliver for sløv. Den når alligevel frem til Neymar, da en basker falder til jorden, men brasilianeren er for ubeslutsom og får intet ud af chancen.3'
- Straks den anden vej! Raul Garci rammer stolpen i en situation med Gomes. Baskeren rejser sig hurtigt fra jorden og trykker af, men stolpen redder og Umtiti knalder den langt væk.

12'
- Bilbao banker hårdt på! Vidal overløbes og et indlæg går over Umtiti og bagved ham står Inaki Williams, som har frit mål at heade mod, men han sender bolden tæt forbi.

18' - MÅL!!
- PACO ALCACER GØR DET TIL 1-0! Vidal finder Neymar på kanten. Han tager bolden ned og stormer ind i feltet før han afleverer den bagud til Paco, som lynhurtigt opfanger kuglen og sparker den i kassen til 1-0.

22'
- Elendigt af Piqué, som er alt for sløv og mister bolden på kanten af eget felt. Gomes når hurtigt tilbage og da Piqué nedlægger Garcia med vilje, bliver det kun til et gult kort og ikke rødt, da Gomes nåede ned således Garcia ikke var alene med Ter Stegen. Frispark til Bilbao et farligt sted.

23'
- Forsøget skræmmer ikke Ter Stegen og går forbi.

24'
- Fantastisk af Mathieu! Umtiti bliver løbet over ende af to baskere og lige da Itturaspe skal til at skyde, stormer Mathieu ned og tackler bolden væk.

29'
- Barcelonas midtbane er ikke-eksisterende. Umtiti og Piqué er konstant i problemer fordi midtbanen ikke skaber plads. Denne gang sender Umtiti en håbløs bold ud til Rafinha og giver Bilbao en stor mulighed, men Ter Stegen redder. Den chance var aldrig opstået, hvis midtbanen havde positioneret sig korrekt.

32'
- Stor chance til Williams, der fuldstændig løber fra Piqué, stormer ind i feltet og trykker af, men Ter Stegen redder.

40' - MÅL!!
- Ud af det blå! Aleix Vidal tiltrækker et frispark i højre side, og selvom det er en spids vinkel, så sparker Messi den knaldhårdt afsted og Iraizoz får den aldrig under kontrol og bolden går i mål. Et drop af keeperen og 2-0 til Barcelona.

43'
- Forrygende Neymar! Han er i hopla og får med ét træk sin modstander til at lægge sig i græsset. Han glider forbi og ind i feltet. Her forsøger han sig med en maskeret afslutning mod det lange hjørne, men den sniger sig lige forbi.46' - ind-/udskiftning
- Piqué går ud. Mascherano kommer ind.

49'
- Tæt på 3-0! Arda sender en følt bold om i bagrummet til en helt fri Rafinha, men han header lige i sidenettet.

51'
- Blodigt uhled i Barcelonas feltet. Ter Stegen stormer ud og bokser bolden væk, men han rammer Rafinha i hovedet med sit knæ. Brasilianeren ligger i jorden og bløder kraftigt fra ansigtet.

54' - ind-/udskiftning
- En blodig Rafinha går ud. Rakitic kommer ind.

64' - ind-/udskiftning
- Messi går ud. Sergi Roberto kommer ind.

67' - MÅL!!
- VIDAL! Backen gør det igen! Et levende bevis på, at hårdt arbejde betaler sig - og nu betaler han tilbage til Enrique for tilliden. Han tromler sig igennem i to omgange og kommer ind i feltet. Herfra sparker han den i kassen med venstreskøjten til 3-0! Store smil ude på bænken fra Messi og co.89'
- KÆMPE CHANCE! Arda sender Vidal ind i boksen og han er alene med keeper Iraizoz, men baskeren trækker det længste strå og redder. Han giver dog en retur, som Rakitic banker langt, langt over.

Slut
- Barcelona vinder sikkert kampen og henter derfor tre meget, meget vigtige point i ligatabellen. Nu venter der returkampen mod Atletico Madrid i Copa del Reys semifinalen

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder