Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona er i pokalfinalen!

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 7. februar 2017


Barcelona er i pokalfinalen!


Der var røde kort, mål og drama, da Barcelona tog imod Atletico Madrid i Copa del Reys semifinale. Første kamp sluttede 2-1 til Barcelona, men returkampen på Camp Nou blev alt andet end en walkover for Enriques tropper.

Barcelonas startopstilling
Cillessen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Gomes, D. Suárez, Messi, Suárez og Arda

På bænken
Masip, Busquets, Iniesta, Mascherano, Paco, Digne og Vidal

Mål
- 1-0 43' - Suárez
- 1-1 83' - Gameiro
1'
- KÆMPE chance til Atletico Madrid efter 40 sekunder! En dårlig clearing af Denis Suárez lander for fødderne af Torres inde i feltet. Han sparker straks til kuglen, men den blokeres og lander foran Gaitan, som har bedre udsyn til målet, men Gomes når lige præcis ned og vifte bolden fra ham.4'
- Umtiti fortsætter fra seneste kamp med sine dårlige afleveringer op i banen. Her mister han igen bolden og Gomes laver frispark. Farlig dødbold til madrilenerne, som Piqué inde i feltet får et frispark på efterfølgende.

5'
- TÆT PÅ 1-0! Suárez piller Cillessens lange udspark ned, finder Arda som hurtig finder Suárez igen ved at prikke bolden mellem to modstandere. Suárez kommer utrolig flot forbi sin direkte modstander og hugger til kuglen, men den rettes af og sniger sig i sidenettet.

6'
- Straks går det den anden vej i et kontrastød. Elendigt hjørnespark af Barcelona og Sergi Roberto er fuldstændig fra den på sin back. Carrasco kører ham rundt med en simpel skudfinte og Cillessen må på det efterfølgende skud redde flot.

11'
- TÆT på et Atletico-mål, igen! Et dumt frispark, som giver Atletico en dødbold. Koke svinger den indover, og den heades mod mål, men Cillessen redder igen flot. Der var offside, men ikke desto mindre blev den dømt sent.

13'
- Atletico Madrids plan er fuldstændig tydelig: De angriber konstant ned mod Sergi Roberto, som slet ikke er kommet ud til kampen. Her sender han umotiveret et indkast direkte i fødderne på Atletico Madrid.

14'
- Puha, Rakitic. Han forsøger at spille Messi fri med hælen, men formår slet ikke at få sine tekniske kvaliteter frem. Han stopper op efter at have mistet bolden og tager sig til hovedet i stedet for at jagte bolden.16'
- Og igen er Atletico Madrid tæt på at score. Piqué erobrer, Sergi Roberto snupper den og smider den direkte i støvlerne på Koke, som trykker af, men Cillessen redder til hjørnespark, som Diego Godin kommer flot op til, men lige på Cillessen, som griber den ud.

17'
- Og vi tager den igen: Atletico Madrid med en stor chance! Gomes og Umtiti går mod samme bold. Gomes header den tilbage og Griezmann er helt alene. Alba løber ham dog op og får trykker ham så langt ud i siden, at han ikke får trykket af. Skandaløs aktion af Gomes.

20'
- Og igen er Gomes på kanten. Hans elendige clearing går direkte ud til Filipe Luis, som truer med et indlæg, men vælger det frække og hamre bolden mod mål. Uheldigvis for ham går den i sidenettet - fuldstændig uden chancen for Cillessen ellers.

21'
- Dommeren gør det dog heller ikke let. Sergi Roberto afleverer bolden og bliver bremset af Filipe Luis, men dommeren vinker afværgende. Klart frispark.

23'
- Sergi Roberto fejler igen. Han har problemer med at tæmme en simpel bold og smider den direkte hen til Atletico Madrid, som for 17. gang sætter et angreb op. Højrebacken har været et svagt led gennem samtlige minutter hidtil.

28'
- Denis Suárez løber godt med i angrebet, men ligesom holdkammeraterne har han ikke støvlerne skruet rigtigt på. Han får slet ikke lagt bolden død, og efter en hurtig omgang ping-pong lander den hos Messi, som trykker af, men han får ikke ordentligt træf på den.

29'
- Dommeren leger med igen. Piqué venter på en høj bold og Torres hopper direkte op i ham og falder selv til jorden. På utrolig vis får Torres frispark - for at hoppe direkte op i Piqué.

30'
- Dommeren fortsætter!! Gaitan sparker Arda Turan direkte i fodden oppe i luften - end ikke frispark!33'
- Dommeren gider ikke lave hattrick. Denne gang dømmer han frispark til Sergi Roberto, der igen bliver bremset efter at have afleveret bolden.

34'
- Sergi Roberto bremser i flyvende stil et kontrastød til Atletico Madrid. Havde han ikke fået foden på, ville Carrasco have været helt fri.

38'
- Nej, nej, nej den dommer. Han formår slet ikke at placere korrekt (som tidligere, hvor Atletico appellerede for straffespark). Denne gang bliver Messi tydeligt trådt på foden på kanten af feltet. Heller ikke her dømmer dommeren noget.

43' - MÅL!!
- BARCA SCORER! Stik mod spil og chancer er det Barca som scorer kampens første mål. Men så igen - Messi er på banen! Argentineren driver bolden frem i banen og kører rundt med tre spillere før han trykker af. Keeperen redder, men giver retur lige ud til Suárez, der er sikkerheden selv og scorer til samlet 3-1.

55'
- Tæt på et flot mål af Barcelona! Arda og Denis Suárez kombinerer flot i venstre side med hæl og tå før Suárez sender den fladt indover til Luis Suárez, men han mangler lige et par centimeter for at kunne sparke den til.

57' - RØDT KORT!
- Sergi Roberto dummer sig. Fuldstændig. Aleix Vidal står klar og tripper for at komme ind, men så tordner Roberto direkte ind i Filipe Luis og får sit gule kort nummer to. Frisparket i sig selv kunne sagtens have udløst et rødt kort alene. En mand i undertal nu.

59' - ANNULLERET MÅL!
- Straks slår Atletico Madrid til! Griezmann sendes i dybden, Piqué mister fodfæstet og franskmanden banker køligt bolden i mål, men linjedommeren annullerer for offside, som der ikke var skyggen af.

61' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud. Mascherano kommer ind.69' - RØDT KORT!
- Så er der udlignet! Carrasco kommer hårdt ind i en tackling med Arda og får sit andet gule kort. Så er det 10 mod 10.

70' - ind-/udskiftning
- Arda går ud. Busquets kommer ind.

71' - ind-/udskiftning
- Barcelona bliver kun bedre! Iniesta erstatter Rakitic.

77'
- TÆT PÅ 2-0! Messi kanonerer et frispark afsted, men den rammer overliggeren. Moya var slet ikke i nærheden af den.

79' - STRAFFESPARK!
- Ikke i nærheden af straffespark, men dommeren peger på pletten! Piqué holder igen i en glidende tackling, men Gameiro falder til jorden og dommeren dømmer det.

80' BRÆNDT STRAFFESPARK
- Gameiro går til bolden fra pletten og hugger den på overliggeren og ud af spil. Stadig 1-0 til Barcelona og sammenlagt 3-1.

83' - MÅL!
- Barcelona har ikke været i nærheden af noget i de seneste minutter og nu gør Atletico det endnu mere spændende. Griezmann finder Gameiro, som scorer til 1-1 og sammenlagt 3-2.

85' - ANNULLERET MÅL!
- Suárez scorer igen efter en forrygende aflevering af Messi, men korrekt annulleres det for offside.90' - RØDT KORT!
- Luis Suárez får et rødt kort. Utrolig hårdt dømt i en duel, hvor han kigger på bolden i løb og dermed har sine arme ude af kroppen. Koke falder dramatisk ned efter berøring og Suárez får endnu et gult og rødt. Dermed er han ude af en eventuel finale.

90+2'
- TÆT PÅ 2-1 til Atletico! Alba er alene med to mand og bolden bliver sendt indover til Griezmann, der står ved forreste stolpe, men han tæmmer bolden skævt og den går til målspark. Ellers en stor mulighed.

Slut
- En hæsblæsende afslutning, hvor Atletico Madrid sad på stort set alt. Den eneste gang Barcelona nærmest så keeperen fra Madrid var ved et hjørnespark, hvor han gik med op. Ikke desto mindre kunne Barcelona efter 95 minutter hæve armene op mod den catalanske nattehimmel - pokalfinalen er i hus - men det kostede dyrt. 3-2 sammenlagt blev det.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder