Slem Vidal-skade i klar Barca-sejr: 0-6

Nyheder - 11. februar 2017

Barcelona have brug for at sende et signal ved at spille godt og hente tre point uden problemer. Og det var lige præcis, hvad de gjorde. Ved pausen stod der 0-2 og efter pausen rullede målene ellers ind. Messi, Suárez og Neymar kom alle på tavlen.

Ter Stegen, Vidal, Umtiti, Mathieu, Digne, Rakitic, Busquets, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

- 0-6 67' - Suárez

18'
- Barcelona sidder solidt på kampen og dominerer, men skarpheden mangler og den afgørende aflevering mangler det sidste. 1-3 i målforsøg, men kun ét skud indenfor målrammen af Barcelona.

25'
- TÆT på 1-0 til Alaves! Barcelona skovler hjørnespark til sig, men effektiviteten er fuldstændig elendig. Og så sætter Alaves fart og Theo Hernandez spurter forbi Mathieu, kommer ind i feltet alene med Ter Stegen, men keeperen redder rigtig flot.

25'
- Og straks går det den anden vej! André Gomes stormer ind i feltet og får en stor mulighed, men Alaves-keeperen redder.

37' - MÅL!!
- Helt fortjent scorer Barcelona til 1-0! De har presset og presset i håbet på at finde den afgørende aflevering - og den stod Aleix Vidal for. Efter flot kombinationsspil blev bolden sendt ud til Vidal, der straks sendte den fladt indover til Suárez, som let gjorde det til 1-0.

40' - MÅL!!
- KÆMPE fejl af Alaves-keeperen! Suárez spiller bolden til Messi og argentineren vipper den straks ind i feltet til Suárez, men keeper Pacheco kommer først på den. Han leverer dog en kæmpe brøler - istedet for at gribe kuglen, bokser han den direkte ind på Suárez så den lander for fødderne af Neymar. Han sparker den let i mål til 0-2.

47'
- Rakitic' elendige form fortsætter nærmest i uendeligheder. Her smider han en harmløs bold væk og straks får Alaves en kæmpe mulighed, hvor Santos er alene med Ter Stegen, men han sparker den lige over mål.

60' - MÅL!!
- Så har Messi, Suárez og Neymar alle scoret! Messi erobrer bolden fra Alaves' sidste mand, trækker ind i feltet og hugger kuglen i mål uden chance for keeperen. 3-0 til Barcelona!

63' - MÅL!!
- Så er den i nettet igen! André Gomes erobrer bolden på egen banehalvdel. Han spiller et-to med Busquets og sender den efterfølgende op til Suárez, der vender rundt og driver den meter frem før han finder Messi. Her bliver bolden tacklet ind på Alexis, som uheldigt sender den i eget net til 4-0.

64' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. Iniesta kommer ind.

65' - MÅL!!
- Tre mål på fem minutter! Suárez opsnapper en fejlaflevering og stormer frem mod feltet. Her lader han den være til Rakitic, som resolut brager den i mål til 5-0.

66' - ind-/udskiftning
- Umtiti går ud. Alba kommer ind.

67' - MÅL!!
- Målene vælter ind! Alaves bliver skilt i atomer! Neymar forsøger med en maskeret aflevering, men keeperen redder. Returen flugter Suárez i mål til 6-0!

72' - ind-/udskiftning
- Gomes går ud. Roberto kommer ind.

85'
- Nej, nej, nej. Netop som Aleix Vidal har trænet og kæmpet sig ind i varmen, så får han en slem skade. I en duel med Theo går han i jorden og straks som tv-billederne viser ham på tæt hold, hænger hans fod fuldstændig skæv og ser brækket ud. Under et sekund efter tacklingen, dømmer dommeren målspark. Der var end ikke frispark!

- Barcelona vinder stensikkert udekampen mod Alaves og fik vist, at de nu er klar til Champions League på tirsdag ude mod Paris SG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder