PSG smadrede Barca ud af banen: 4-0

Nyheder - 14. februar 2017

Barcelona ankom til Frankrig om mandagen. Men de mødte aldrig op på Parc des Princes. Paris SG stormede dem ud af banen fra første sekund og samtlige nøglespillere - udover Neymar - var langt fra deres velkendte form. En sejr, der er fuldt fortjent, og som sender Barcelona tæt på et tidligt CL-exit.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Gomes, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Rakitic, Denis, Rafinha, Paco, Digne og Mathieu

- 1-0 18' - Di Maria
- 2-0 40' - Draxler
- 3-0 55' - Di Maria
- 4-0 72' - Cavani

3'
- God vending og god fart af Neymar, som bliver nedlagt af Rabiot. Første gule kort i kampen.

4'
- Tæt på en god omstilling af PSG, som sætter fart efter et Barca-frispark, men Ter Stegen kommer godt ud og afværger.

6'
- Elendigt dækket af af Iniesta. Han lader Di Maria dreje ind til sit gode venstre ben og giver ham masser af plads. Argentineren kigger op og føler bolden om i bagrummet til Cavani, der flot tager den ned og forsøger sig, men hans forsøg blokeres. Verratti opsnapper returen, men sender den forbi.

9'
- Skandale af dommeren. Matuidi begår et langt større frispark end Rabiot, men han får ikke et gult kort. End ikke en påtale.

11'
- Tæt på at Barcelonas dårlige start udmønter sig i et mål til PSG! Men igen må Ter Stegen stå klar og redde i to omgange.

13'
- Igen bliver Barcelonas midtbane udstillet. To gange har Iniesta sløset i sit tilbageløb, denne gang er det André Gomes. Kun en dårlig tæmning af Matuidi afværger en stor fransk mulighed.

17'
- Umtiti begår frispark på kanten af feltet. Skabt af, at ingen midtbanespillere falder ned og dækker rummene. Forsvarsspillerne er helt alene. Specielt Iniestas defensive indsats bliver udstillet.

18' - MÅL!
- Fuldt fortjent. Mens Neymar går og ømmer sig med en skade, krøller Di Maria frisparket i kassen til 1-0.

25'
- Efter målet er PSG faldet langt, langt tilbage. Utrolig dum taktik, da de sad på hele kampen inden målet. Her får Barcelona frispark i en god position. Neymar og Messi står ved bolden.

35'
- Pinlig indsats af Sergi Roberto. Han følger med Cavani, som Piqué allerede har dækket og lader Draxler løbet i ryggen på ham. Inde i feltet kommer Draxler let forbi Roberto og trykker til, men Ter Stegen disker op med en fantastisk redning og giver hjørnespark.

35'
- PSG må ærgre sig over, at de ikke er foran 2-0! Kæmpe chance igen. Barcelonas defensiv sejler utrolig meget.

39'
- Igen er det Iniesta, som PSG spiller rundt om. Et tydeligt træk fra Emery. Iniesta har ikke bidraget med noget som helst offensivt og i defensiven sørger han for at PSG er i overtal.

40' - MÅL!
- Så står den fortjent 2-0. Barcelona kommer ikke med noget ekstraordinært og så kan PSG på en omstilling sende Draxler i dybden. Han sparker den knaldhårdt forbi Ter Stegen.

46'
- Utrolig start på anden halvleg. PSG smadrer direkte frem i banen og erobrer bolden på ét sekund af Gomes. Så er halvlegen sat i gang!

47'
- Suárez giver PSG en KÆMPE mulighed. I stedet for at sparke den langt ud af kommunen efter et hårdt pres, forsøger han er tæmme bolden inde i feltet. Han mister den og Rabiot er tæt på 3-0.

49'
- Barcelona er endnu ikke kommet ud til anden halvleg. Igen bliver de spillet inden om og igen får PSG masser af tid på bolden. Et simpelt indlæg bliver ikke engang lukket af.

51'
- Iniesta viser sin kamp på et hurtigt sekund: Sender bolden direkte udover sidelinjen. Han er helt fra sig selv denne aften.

55' - MÅL!
- Fortjent igen. PSG scorer til 3-0. Helt nede fra målmanden spiller de sig let igennem. Presset fra Barcelona er halvhjertet. Sergi Roberto bliver rundet, Busquets kommer for sent. Iniesta kommer ikke ind på Di Maria, som til sidst krøller den op i krydset til ydmygende 3-0.

58'
- Tæt på 4-0! Cavani er centimeter fra at nå et godt indlæg.

58' - ind-/udskiftning
- Alt for sent, at Enrique reagerer. Gomes går ud. Rafinha kommer ind.

61'
- Der er ingen indbyrdes aftaler. PSG slår kontra og pludselig er Rabiot helt alene i venstre side. Roberto er søgt ind i midten og det samme er Umtiti. Rabiots indlæg er dog lige så elendigt som Barcelonas spil denne aften.

65'
- Alba er STIKTOSSET. Han bliver spillet rundt og løber frem og tilbage mellem to spillere mens Neymar bare står og kigger. Alba råber og skriger, men der kommer ingen reaktion fra Neymar. Det udvikler sig til en kæmpe mulighed til PSG, men Piqué kommer stormende i en tackling inde i feltet og vinder bolden.

66'
- Tæt på 4-0 igen! Lucas løber bare mod målet. Hele forsvaret bakker - og midtbanen kan ikke følge med. Han trækker ind og forsøger sig, men Ter Stegen redder.

72' - MÅL!
- Så kom målet til 4-0. Neymar bliver rundet og i stedet for at presse ham boldholderen, så lunter Iniesta tilbage. Meunier løber fuldstændig upresset direkte op til feltet og sender Cavani i dybden. Han trykker hårdt af, og så står den 4-0.

72' - ind-/udskiftning
- 70 minutter for sent. Iniesta, der ikke har bidraget med noget som helst, bliver pillet ud. Rakitic kommer ind.

77'
- Første gennemførte tilbageløb af Barcelona. Messi mister bolden, hvor kun Alba står tilbage, men samtlige Barca-spillere stormer tilbage og erobrer bolden tilbage.

79'
- Første reele chance til Barcelona. Messi finder Alba med den traditionelle krydsaflevering. Alba lægger den af til Neymar, men han skruer sit forsøg forbi målet. 10-1 i skud inden for rammen.

84'
- TÆT PÅ 4-1! Et udebanemål, der kunne være guld værd, men Umtiti header på stolpen!

85'
- Neymar forsøger sig igen og igen - helt klart Barcelonas bedste. Hans indlæg rettes af og Rakitic får muligheden, men han header både forbi og over.

90'
- Rabiot begår endnu et frispark. Han fik et gult kort i starten af opgøret og har begået flere små frispark. Men dommeren lader ham slippe. God mulighed til Barcelona.