Annonce


Annonce

Annonce

Sur Enrique måtte tilbageholdes af tre mand

Nyheder - 15. februar 2017




Luis Enrique er uden tvivl en presset mand og i aftes måtte han tilbageholdes af tre mand, fordi han blev sur i løbet af et interview. Da interviewet var færdig udviklede der sig en scene, fortæller Susana Guasch fra TV-kanalen 'Mega'.



- De stærkeste billeder kom efter interviewet. Tre mand måtte holde Luis Enrique tilbage fordi han gik efter Jordi Grau.

- Enrique gentog 'Lad være med at røre mig!'. 'Lad os se om du har samme tone når vi vinder'.

Susana Guasch, som også var klar til at interviewe Enrique, ventede forgæves, da træneren gik sin vej efter situationen. Jordi Grau var manden, som interviewede Enrique i første omgang og her gik interviewet i en negativ retning, hvorfor Enrique reagerede som han gjorde.

- Du har nok ikke set kampen særlig godt, for vi skiftede formation undervejs. Vi gik fra 4-3-3 til 4-2-3-1 og forsøgte at ændre kampen. Messi rykkede også længere ned. Men vi kunne have gjort alt uden at det hjalp denne gang. Jeg gentager mig selv: Jeg står til ansvar, lad være med at give andre ansvaret for nederlaget.



- Jeg bryder mig ikke om tonen (i interviewet, red.). Jeg ønsker den samme behandling om vi vinder eller taber, fortalte Enrique efter opgøret. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sur Enrique måtte tilbageholdes af tre mand

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder