Annonce


Annonce

Annonce

Fernández: Vi skal glemme kampen

Nyheder - 15. februar 2017




Sportsdirektør Robert Fernández var ikke imponeret af Barcelonas spil i aftes, men han er sikker på, at spillerne ved, hvordan man vender situationen og kommer ovenpå igen. Han fortalte efter kampen, at PSG viste mere friskhed i deres spil.



- Det var ikke vores aften. Vi må ønske PSG tillykke. Sådan er fodbold nogle gange.

- Vi kom dårligt ud af starthullerne mens de kom stærkt ud. De pressede højt på banen fra første øjeblik og deres tidlige mål var afgørende for hvordan kan udviklede sig. I hver duel viste de mere friskhed - noget, som vi manglede.

- Nu skal vi glemme kampen og tænke på den næste; hjemme mod Leganés. Jeg er sikker på, at nederlaget ikke kommer til at virke negativt på spillerne. Det var en trist aften, men vores spillere ved, hvordan man rejser sig og på søndag kommer vi til at spille godt og vinde.

Forskellen er, at Leganés ikke er noget som helst i forhold til en udekamp mod Paris SG. At vinde stort mod Leganés er en mulighed, men det giver bestemt ikke den fornødne ro på holdet. Lige efter kampen mod Leganés venter endnu en udekamp mod Atletico Madrid. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Fernández: Vi skal glemme kampen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder