Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Laporta kritiserer Barcelonas præsident

Nyheder - 16. februar 2017




Joan Laporta, der ved seneste præsidentvalg måtte se sig slået af Josep Maria Bartomeu, kritiserer nu Bartomeu efter opgøret mod Paris SG, hvor Barcelona fuldstændig blev udspillet. Taktisk set lignede Barcelona alt andet end et tophold.



- Man må have et problem som præsident, når man er så afvisende. Den første reaktion, man som præsident bør få efter sådan en omgang, er at gå ud og sende en besked til tilhængerne og så tage den derfra.

- Det overrasker mig, at Bartomeu ikke har været ude og snakke om kampen. Han er Barcelonas præsident! Jeg har på intet tidspunkt set eller hørt fra ham siden kampen. Dette er blot endnu en af de ting, der gør, at jeg ikke ser ham som en værdi præsident.

- Den nuværende ledelse har over en længere periode været i gang med at smadre Barcelona. De udnytter det positive, som vi efterlod og forsøger at køre hele klubben som en forretning. Det er farligt, at denne ledelse sidder på klubben, fortæller Joan Laporta, der mange gange har udtalt, at Bartomeu ikke er værdi som Barcelona-præsident.



Laporta var præsident for Barcelona i perioden 15. juni 2003 til 30. juni 2010. Herefter kom Sandro Rosell ind fra 2010 til 2014 før Bartomeu overtog i starten af 2014.

Titler under Laporta
4 La Liga
1 Copa del Rey
3 spanske Supercupper
2 Champions League
1 Europæisk Supercup
1 VM for klubhold

Titler under Bartomeu
2 La Liga
2 Copa del Rey
1 Champions League
1 Europæisk Supercup
1 VM for klubhold Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Laporta kritiserer Barcelonas præsident

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder