Annonce


Annonce

Annonce

Digne: Real Madrid er ikke favoritter

Nyheder - 18. februar 2017




Lucas Digne har rundet 20 kampe for Barcelona og lige nu kæmper han en hård kamp sammen med holdkammeraterne, hvor man er bagud i tabellen i den hjemlige liga. Real Madrid er på førstepladsen med kampe i hånden, men Digne mener ikke, at madrilenerne er favoritter til titlen.



- Nej, der er stadig meget tilbage af sæsonen og vi kan nå at indhente endnu flere point. At få en kamp udskudt er ikke lig med en sejr - vi må se, hvad der sker, for vi er altid klar til at lukrere på andres fejl, fortæller Digne.

Real Madrid har ikke vundet La Liga siden 2012 og på grund af VM for klubhold og uvejr, har de fået to kampe rykket mod Valencia og Celta Vigo. Det betyder, at deres program bliver utrolig stramt, hvilket Zidane bestemt ikke er glad for, men til gengæld kan det være en fordel for Barcelona i den lange ende.

Barcelona skal fortsætte med at vinde for at lægge pres på madrilenerne og allerede i næste uge venter der en af sæsonens sværeste kampe, når de på udebane møder Atletico Madrid i ligaen. Den kamp spilles søndag den 26. klokken 16.15. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Digne: Real Madrid er ikke favoritter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder