Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi reddede Barcelona: 2-1

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 19. februar 2017


Messi reddede Barcelona: 2-1


Spillet var dårligt, kombinationerne sad ikke i skabet og Enrique virkede til at være handlingslammet på bænken. Messi bragte Barcelona i front efter få minutter og så lignede det et klart svar efter ydmygelsen i Paris, men det endte blot med at være en heldig start.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, S. Roberto, Umtiti, Mathieu, Digne, Rafinha, Rakitic, Gomes, Messi, Suárez og Neymar

På bænken
Cillessen, Piqué, Denis, Iniesta, Paco, Alba og Alena

Mål
- 1-0 4' - Messi
- 1-1 71' - Lopez
- 2-1 90' - Messi (Straffespark)
4' - MÅL!!
- Et oplagt Barcelona-hold trykker Leganés i bund og allerede efter fire minutter ligger bolden i kassen. Neymar sender Suárez i dybden og med sin velkendte yderside sender han et knivskarpt indlæg ind til Messi, som sikkert prikker den i mål til 1-0.17'
- Kæmpe dobbeltchance til Leganés! En bold sparkes let over Mathieu og Umtiti, hvor El Zhar får en friløber, men Ter Stegen redder flot. Returen er El Zhar selv over og efter lidt driblinger forsøger han igen, men Ter Stegen disker op med endnu en god redning.

22'
- Spillet er dødkedeligt. Barcelona spiller bolden rundt, hvor det kun handler om at få bolden op til angriberne, som tydeligvis skal skabe noget. Gomes og Rakitic er langt under niveau mens Rafinha klart har været den bedste på midtbanen. Digne og Sergi Roberto løber ikke meget frem, da Leganés satser på deres hurtighed ude på kanterne.24'
- Og Gomes dummer sig atter engang. En simpel bold ud til Neymar eller Digne ender i midten af de to. Adressen var utydelig fremfor en sikker pasning direkte i fødderne på Neymar eller Digne. Gratis indkast til Leganés.

27'
- Messi erobrer bolden og dribler sig fri, men bliver nedlagt på kanten af feltet og får frispark. Han tager sig selv af det og forsøger med et lavt forsøg, men muren står godt placeret og redder.

35'
- Leganés spiller sig alt, alt for let op og får et hjørnespark. Her kommer Mantovani højt og forsøger sig, men han header bolden tæt over.

36'
- Neymar er i hopla og dribler utrolig meget - og godt - men de gange, hvor han skal skyde, vælger han en aflevering der ikke går igennem. Denne gang forsøger han sig fra distancen, men bolden sidder lige på keeperen.

37'
- Gomes' primære problem er hans koncentration. Alt for ofte kigger han fodbold i stedet for at finde sig en god position. Her lander bolden fem meter fra ham, men han reagerer tungt og langsomt og mister momentum.

43'
- Mathieu med en ægte Mascherano-tackling! Leganés-angriberen er alene igennem, men bagfra stormer Mathieu ned i en perfekt tackling og redder.

44'
- Sløv attitude af Rafinha. Han smider bolden væk og Leganés omstiller sig lynhurtigt. I stedet for at jagte bolden, kigger han i jorden og lunter tilbage.

46'
- KÆMPE CHANCE TIL LEGANÈS! Lige på falderebet af pausen må Ter Stegen igen-igen redde Barcelona. El Zhar tæmmer en nedfaldsbold og flugter den mod mål. Ter Stegen går den ene vej men Umtiti retter bolden af og i én bevægelse får Ter Stegen korigeret sin krop og redder bolden i den anden side.55'
- Og Ter Stegen er redningsmanden igen! Umtiti laver en kæmpe fejl og header bolden tilbage i banen til en helt fri Guerrero, som trækker ind i feltet og forsøger sig, men Ter Stegen redder op med sin fjerde store redning i kampen. I den anden ende sker der ingenting.

59'
- Fint forsøg af Neymar, som forsøger med et lumsk skud, men Leganés-keeperen redder ligeledes fint.

60'
- Leganés slår hurtigt til i den anden ende og med én høj aflevering er Umtiti og Roberto sat. Guerrero komer ind i feltet, men sender sit forsøg i sidenettet.

61'
- Rakitic er godt i gang med at skrive under på et skifte væk fra klubben. Spillerne kæmper hårdt for at finde rum og da bolden endelig lander hos Rakitic, som har tid og plads til at sende den fladt indover, sender han den direkte (og blødt!) i hænderne på Leganés-keeper Iago Herrerin.

68'
- Igen. Èn lang aflevering og så er der en friløber til Guerrero. Mathieu stormer tilbage og får lige generet angriberen så han mister balancen. Dommeren dømmer intet og Ter Stegen kan samle bolden op.

68'
- Straks går det den anden vej og igen er det kun en dårlig beslutning der sørger for der ikke er mål. Rafinha tager flot bolden med, runder sin mand og kommer ind i feltet. I stedet for at sparke på mål, forsøger han at drible sin modstander. Han mister balancen og får kun sendt et dårligt forsøg afsted.

71' - MÅL!
- Så fik Leganés deres velfortjente mål. Det kunne have været undgået, hvis Sergi Roberto bare spillede bolden. I stedet for at spille den sikkert, forsøger han at afdrible sin mand i et farligt område. Bolden prikkes fra ham og så kan Machis finde Lopez, der sender den i mål til 1-1.77'
- Messi får en frisparksmulighed, men sender den over mål.

80' - ind-/udskiftning
- Lige præcis 80 minutter for sent. Iniesta og Denis Suárez kommer ind for Rafinha og Gomes. Gomes bliver piftet ud af banen af tilhængerne på Camp Nou efter endnu en elendig kamp.

81' - ind-/udskiftning
- Digne ud. Alba ind.

89' - STRAFFESPARK
- Neymar kører rundt på kanten, kommer ind i feltet og bliver tacklet. Straffespark til Barcelona.

90' - MÅL!!
- Det burde ikke være rigtigt, at Messi i sidste ordinære minut scorer til 2-1 mod oprykkerne fra Leganés, men fra pletten hamrer han bolden op i krogen til 2-1.

Slut
- En elendig fodboldkamp set med Barcelona-briller ender 2-1 og dermed øger man presset på Real Madrid før deres udsatte kamp mod Valencia i midtugen.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder