Annonce


Annonce

Annonce

Dani Alves kritiserer Barcelonas ledelse

Nyheder - 20. februar 2017




Der er ingen tvivl om, at Dani Alves på et eller andet tidspunkt måtte komme ud og svine Barcelonas ledelse til. Han blev ikke behandlet retfærdig i sin sidste tid i klubben og nu har han taget bladet fra munden og kritiserer voldsomt den nuværende ledelse, som sendte ham gratis afsted til Juventus.



- Jeg ønsker at føle mig ønsket i klubben, men hvis ikke, så forlader jeg den. At forlade Barcelona gratis var et klassisk træk. I løbet af mine tre sidste sæsoner i klubben hørte jeg hele tiden 'Alves er på vej væk', men ledelsen sagde aldrig noget.

- Ledelsen var falske og utaknemmelige. De respekterede mig ikke - jeg blev kun tilbudt en ny kontrakt fordi klubben blev pålagt en transferkarantæne. Derfor spillede jeg med og skrev under på en ny kontrakt med mulighed for at forlade klubben.

- Ledelsen i dag aner ikke hvordan man behandler spillere, fortæller Alves og følger op omkring sit Juve-skifte:

- Jeg ønskede at forlade min komfortzone og konkurrere på et højt niveau for en historisk og vindende klub fordi jeg er en vinder - præcis som Juventus.



33-årige Alves kom til Barcelona fra Sevilla. I Catalonien nåede han op på 391 kampe før han altså forlod klubben gratis til fordel for Juventus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Dani Alves kritiserer Barcelonas ledelse

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder