Annonce


Annonce

Annonce

Sampaoli vil ikke snakke Sevilla-fremtid

Nyheder - 21. februar 2017




I morgen aften løber Sevilla ind på Sanchez Pizjuan for at spille mod Leicester i Champions League. Op til den kamp har andalusernes træner Jorge Sampaoli været til pressemøde og ikke overraskende blev han mødt af spørgsmål omkring sin fremtid.



- Lige nu tænker jeg kun på at leve i nuet. Kampen mod Leicester er det vigtigste i mit hoved. At tænke på at være blandt de bedste otte hold i turneringen (ved at gå videre) eller noget andet, ville være uansvarligt at tænke på nu.

- Vi lever i nuet og om to uger kan det være, at al denne ros ikke eksisterer mere. Det handler om øjeblikkelig succes for mange, men der er meget mere til det.

- Til gengæld er det rart, at klubben (Sevilla) tænker på at forlænge kontrakten. Det behager os (Sampaolis team, red.) og vi vil naturligvis evaluere det, fortalte han på sit pressemøde.

Rygtemøllen i Spanien har det ofte med at linke succeshistorier til Barcelona, selvom det ikke altid er den vej, som klubben går. Det så man blandt andet da man hentede Tata Martino ind, som aldrig havde trænet et europæisk hold.

Sevilla er Sampaolis første europæiske hold. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Sampaoli vil ikke snakke Sevilla-fremtid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder