Annonce


Annonce

Annonce

Godt nyt: Valencia slog Real Madrid

Nyheder - 22. februar 2017




Real Madrid havde fået udsat deres udekamp mod Valencia grundet VM for klubhold tilbage i december måned. Den kamp skulle afvikles her til aften på Mestalla og det var et selvtillidsfuldt Los Che-mandskab, som mødte op efter deres 2-0-sejr mod Athletic Bilbao i weekenden.



Selvtilliden fejlede absolut ingenting. Inden for 10 minutters spil stod der således 2-0 til Valencia på et supermål af Simone Zaza - på oplæg af den tidligere Barca-mand Munir El Haddadi. Kort efter var det Fabian Orellana som gjorde det til 2-0.

Minuttet inden pause steg Cristiano Ronaldo til vejrs og pandede Marcelos indlæg i kassen til 2-1. Selvom madrilenerne i løbet af anden halvleg sendte Bale på banen og pressede hårdt på, så løb Valencia med alle tre point og det er fantastisk nyt for Barcelona, der dermed rykker tættere på Real Madrid.

Dermed sørgede Valencia egentlig for at smilet er kommet en smule mere tilbage i Barcelona efter en mindre spillemæssig krise. Nu kan motivationen ikke glippe for catalanerne, når de i weekenden møder Atletico Madrid på udebane. En sejr vil øge presset gevaldigt på Real Madrid.

Topstillingen lige nu
1. Real Madrid: 52 point
2. Barcelona: 51 point
3. Sevilla: 49 point
4. Atletico: 45 point
5. Real Sociedad: 41 point



Der er blot ét point som skiller Real Madrid og Barcelona, og nu har madrilenerne kun en enkelt kamp tilbage i hånden. Det er den svære udekamp mod Celta Vigo. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godt nyt: Valencia slog Real Madrid

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder