Annonce


Annonce

Annonce

Pep Guardiola vil have Rafinha til City

Nyheder - 24. februar 2017




Pep Guardiola forventes at gå ud og sælge og købe en masse spillere når sommerens transfervindue åbner. Han ønsker at sætte sit helt eget præg på Manchester Citys spillertrup efter han overtog den i sommers. Nu er der åbnet op for rygter der sender Barcelonas Rafinha til England.



Rafinhas bror, Thiago tog skridtet fra Barcelona til Bayern München og fulgte med Pep Guardiola. I dag er Thiago en af nøglespillerne på Bayerns mandskab og trives angiveligt rigtig fint under Carlo Ancelotti. Ifølge El Periodico skulle Thiagos situation være glædeligt for Rafinha, der ønsker at være stamspiller - det er han ikke i Barcelona.

Luis Enrique trænede Rafinha da de begge var i Celta Vigo og da Enrique blev ansat i Barcelona, hentede han Rafinha med sig. Siden da har Rafinha dog ikke formået at spille sig ind i gallaopstillingen og med sine 24 år er han altså ikke længere bare et stort talent - der skal til at ske noget, mener han selv, ifølge selvsamme medie.

Umiddelbart skulle Pep Guardiola have stor interesse i at hente Rafinha, men på nuværende tidspunkt er der hverken indbyrdes snak eller forhandlinger i gang. Det kommer i løbet af de kommende måneder, hvor Pep Guardiola skal forsøge at overtale spillere til at komme til Manchester City. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Pep Guardiola vil have Rafinha til City

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder