Annonce


Annonce

Annonce

Bartomeu: Ligaen er førsteprioritet

Nyheder - 25. februar 2017




Barcelona fik et nyt forsøg i ligaen, da Valencia i midtugen slog Real Madrid. Dermed er madrilenerne kun et enkelt point foran Barcelona og i morgen skal catalanerne ud på en svær opgave for at holde fast i muligheden om at vinde ligaen.

- Nu har vi en vigtig kamp mod Atletico Madrid. Vi spiller for at holde os i live i turneringen. En turnering, som er Barcelonas førsteprioritet hver sæson.

- Vi er meget tæt på nu, kun ét point. Vi spiller mod et hold, som vi kender godt og som spiller godt. I Copa del Rey viste de, hvor konkurrencedygtige de er.

- Mod Atletico Madrid får vi chancen for at signalere til de andre, at vi vil vinde ligaen. Vi vil vise vores tilhængere, som har været gennem en rutsjebanetur på det seneste, at det ikke er slut endnu, fortalte Barcelona-præsident Josep Maria Bartomeu fra Hong Kong, hvor han besøgte Barcelonas asiatiske kontor.

Barcelona møder Atletico Madrid i morgen klokken 16.15. Klokken 20.45 skal Real Madrid på udebane møde Villarreal. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Bartomeu: Ligaen er førsteprioritet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder