Messi sikrede sejren mod Atletico: 1-2

Nyheder - 26. februar 2017

Barcelona kom slet ikke ud af starthullerne i deres sidste ligakamp på Vicente Calderon nogensinde. Atletico sad på stort set alt, men mod slutningen af halvlegen begyndte gæsterne at vågne op og true værternes mål. I anden halvleg faldt kom målene så.

Ter Stegen, S. Roberto, Piqué, Umtiti, Mathieu, Rafinha, Busquets, Iniesta, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Rakitic, Denis, Paco, Alba, Digne, og Gomes

- 0-1 64' - Rafinha
- 1-1 71' - Godin
- 1-2 87' - Messi

3'
- KÆMPE chance til Carrasco! Atletico opsnapper Iniestas aflevering og sætter fart. Et indlæg finder en fri Carrasco, men han rammer bolden forkert og den stryger mod baglinjen.

4'
- Ny stor chance! Et hjørnespark sendes indover og Umtiti kan ikke få den under kontrol. Ud af det blå forsøger Godin med et hårdt spark, men han knalder den over målet.

8'
- Første reelle angreb af Barcelona. Iniesta piller en god Ter Stegen-aflevering ned og sender Suárez afsted. Han bruger sin fysik utrolig godt og får den den videre til Messi. Argentineren forsøger at sende Neymar ind i feltet, men bolden blokeres og falder ud til Messi, som forsøger med et skud - men uden præcision.

14'
- Sløset af Iniesta. Mathieu sender ham en aflevering på fem meter, men spanieren er slet ikke koncentreret nok i situationen og Atletico opsnapper den og slår kontra, som Piqué må redde.

16'
- Ter Stegen redder og forsøger at finde Messi, men argentineren er som Iniesta ukoncentreret i situationen og det giver en stor mulighed til Atletico, som Koke flugter afsted, men Ter Stegen redder.

16'
- Nu brænder det på! Endnu en kæmpe chance! Griezmann får bolden ind i feltet, piller den ned og skyder knaldhårdt fra tæt hold, men Umtiti redder med en glidende tackling.

19'
- Barcelona er under vanvittigt pres. De formår slet ikke at få gang i bare to afleveringer før de mister bolden. Atletico sidder fuldstændig på opgøret.

20'
- Skandaløst spil af Rafinha. Barcelona har store problemer og i stedet for at spille den sikkert, forsøger han at drible rundt på midten. Han mister den og Atletico sætter igen gang i et kontrastød.

24'
- Kun én gang har Barcelona været over midten med bolden på fødderne. De formår ikke at spille sig igennem og i stedet forsøger de med lange bolde, som Atletico gang-på-gang vinder.

26'
- Kæmpe fejl af Piqué, der giver Atletico bolden. Griezmann driver den frem og prøver lykken med sit svage ben, men bolden sidder helt oppe i hjørnet, hvor Ter Stegen i flyvende stil redder ud til hjørnespark.

29'
- Iniesta igen. Han er utrolig ukoncentreret og sender en tåbelig aflevering afsted, som Neymar ikke kan nå. Atletico fanger den og i tilbageløbet bliver Iniesta alt for let sat.

29' - ANNULLERET MÅL!
- Suárez får sit mål annulleret! Neymar stormer ind i feltet og sender bolden tilbage i banen til Messi, som hugger til den. Oblak redder og giver en retur, som Suárez forsøger at skovle i mål. Messi kommer også ind i det lille felt for at hjælpe til og efter et skud på stolpen header Suárez den i mål, men dommeren annullerer for hånd på bolden forinden.

34'
- Ter Stegen redder! Fantastisk læst af den tyske keeper! Alle spillere stormer rundt om Carrasco, som med en lille åbning finder Griezmann i feltet. Han er alene igennem og forsøger at sende den på tværs til en helt fri Gameiro, men Ter Stegen springer ud i fuld længde nærmest inden Griezmann afleverer og så kan tyskeren redde.

37'
- Savic nedlægger Suárez på kanten af feltet. God mulighed.

38'
- Godt forsøg af Messi, som sender Oblak ud i en stor redning. Havde Oblak ikke snuppet den, ville bolden have siddet helt oppe i krydset.

39'
- Hjørnesparket ender for fødderne af Umtiti, som med højreskøjten sender bolden kilometer over og forbi.

40'
- Gabi fortsætter sit svinske spil. Han laver konstant små frispark, provokerer og træder endda en liggende Neymar. Stadig har han ikke et gult kort.

42'
- Barcelona presser på mod halvlegens slutning. Her leverer Rafinha sin bedste aktion med en vending og sætter sin mand. Hans indlæg blokeres ud til hjørnespark. Ellers har Rafinha ikke været specielt synlig.

43'
- TÆT PÅ!! Piqué kommer højt på hjørnesparket og forsøger med et hovedstød, men Oblak redder.

49'
- Nej, nej, nej Suárez! Neymar dribler og kører forbi to mand. Han finder Messi, som med et utroligt overblik sender bolden i dybden til Suárez, som pludselig er helt fri med keeperen, men han sender bolden forbi målet.

52'
- KÆMPE CHANCE TIL GRIEZMANN! Igen er det Iniesta, som fuldstændig sløser i sit spil. Han følger ikke med tilbage, han går ikke ind i dueller og er ekstrem let for Atletico at køre forbi. Griezmann bliver her sendt alene ind i feltet og forsøger sig, men Ter Stegen redder igen.

54'
- Igen Iniesta. Han sælger fuldstændig sit forsvar med sit sløve spil og Busquets bliver nødt til at trække et gult kort.

64' - MÅL!!
- BARCA SCORER TIL 1-0! Busquets starter med at smide bolden væk, men Messi er ivrig og vinder den tilbage. Han stormer frem i banen og efter lidt ping-pong inde i feltet, kan Rafinha tæt under mål bryde sig ind i det lille felt og sparke den i kassen med højrebenet.

70'
- Dumt af Busquets. Han vinder bolden tæt ude ved hjørneflaget og forsøger at spille den ud med hælen. Han mister den og begår frispark. God mulighed til madrilenerne.

71' - MÅL!
- Frisparket svinges ind. Diego Godin header. 1-1. Dog trækker Godin Busquets ned i situationen og der skulle klart have været frispark.

71' - ind-/udskiftning
- En meget dårlig Iniesta går ud. Han har bestemt ikke været god siden han vendte tilbage fra sin skade. Rakitic kommer ind.

76' - ind-/udskiftning
- Mathieu går ud med en skade og Digne kommer ind.

78'
- Forrygende Neymar! Han opsnapper en dårlig aflevering og spurter mod målet. På kanten af feltet hægtes han. Frispark og ny god frisparksmulighed.

85' - ind-/udskiftning
- Sergi Roberto går ud. André Gomes kommer ind.

87' - MÅL!!
- MESSI GØR DET!! Rakitic header bolden ind i feltet til Umtiti, der på utrolig vis pludselig tager den ned og sender den ned til baglinjen til Suárez. Han finder Messi, som i første gang får sit skud blokeret, men han sender returen i mål til 1-2.

90'
- Dommeren sætter fire minutter til efter Mathieu lå i græsset i et minuts tid i forbindelse med sin skade.

90+2'
- Tæt på en stor chance til Torres, men Piqué når lige at sparke bolden væk tæt under mål.

- Barcelona vinder kampen og sniger sig op på førstepladsen. Real Madrid spiller først senere i aften, hvor de kan vinde den tilbage. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder