Barca kørte Sporting over: 6-1

Nyheder - 1. marts 2017

Barcelona fik onsdag aften besøg af Sporting Gijon i La Liga og efter en flot start og 2-1, fik Sporting scoret og bragte pludselig spænding og nerve ind i kampen. Men Barcelona var aldrig i fare for at miste sejren. Messi, Suárez, Neymar og Paco kom alle på tavlen.

Ter Stegen - Mascherano, Umtiti, Jordi Alba - Busquets, Denis Suárez, Rakitic, Rafinha - Messi, Luis Suárez, Neymar.

- 6-1 87' - Rakitic

9' - MÅL!!
- Messi gør det for 21. gang i ligaen denne sæson! Mascherano er tilbage og det fejrer han med en forrygende aflevering i dybden til Messi, som med hovedet vipper den over en fremstormende keeper og i mål. 1-0 til Barcelona!

11' - MÅL!!
- Så står den 2-0! Neymar med en ustyrlig aflevering ind i feltet til Suárez. Han runder keeperen og vinklet bliver så spids, at han egentlig sender den indover, men Juan Rodriguez disker op med en elendig clearing og sender den i eget net.

20'
- Elendigt af Rafinha. Barcelona sidder konstant på bolden men har problemer med at komme igennem de defensive Sporting-spillere. Denne gang får Messi dog et par meter og finder Rafinha inde i feltet, men han formår slet ikke at ramme målet med sit højreben. Det bliver i stedet til indkast til gæsterne.

22' - MÅL!
- Så kender man ligesom Barcelona igen for denne sæson. Èn chance til Sporting, ét mål. Sporting rammer stolpen og Umtiti lunter tilbage uden at vide, at Castro løber lige bag ham. Bolden rammer stolpen og Castro sparker den ind fra centimeters afstand.

27' - MÅL!!
- Suárez gør op for det elendige forsvarsspil for fem minutter siden. Rakitic smider et tåbeligt vip ind i feltet, hvor ingen Barcelona-spillere befinder sig, men Babin dummer sig og header den håbløst ned for fødderne af en knivskarp Luis Suárez, som flugter kuglen i kassen til 3-1.

42'
- Stor chance til Sporting! Burgui stormer ind i feltet og både Busquets og Mascherano trækker sig for ikke at begå straffespark. Burgui fortsætter og kanonerer kuglen afsted, men Ter Stegen redder og returen sparker Alba væk.

43'
- Straks går det den anden vej. Neymar er alene igennem og kommer helt ind til keeperen, men han brænder og returen fumler Rafinha udover baglinjen. Rafinha er utrolig aktiv, men han virker ukontrolleret i sine driblinger, berøringer og afleveringer.

45' - ind-/udskiftning
- Suárez går ud. Paco kommer ind.

49' - MÅL!!
- Paco skal ikke bruge længe på at komme ind i kampen! Messi er aggressiv og erobrer bolden på et farligt sted. Han opfanger lynhurtig en fri Paco, som med venstreskøjten banker 4-1 i målet.

58'
- Godt løb af Denis Suárez, som dog bliver hægtet på kanten af feltet. God mulighed på frispark til Barcelona.

59'
- TÆT PÅ! Messi sparker ikke bolden - han vipper den direkte på frispark og rammer trekantssammenføjningen.

60' - ind-/udskiftning
- Messi klappes fra banen. Gomes kommer ind.

64'
- Rakitic laver en tunnel på sin modstander, men hægtes efterfølgende. Frispark til Barcelona.

65' - MÅL!!
- Uden Messi på banen er det Neymar, som tager sig af sparket, selvom Alba også stod klar - spanieren har helt sikkert øvet sig og får muligvis snart en chance. Men Neymar tager ansvaret og kæler den op i krydset til 5-1.

73' ind-/udskiftning
- Rafinha går ud. Roberto kommer ind.

78'
- Rakitic forsøger med et lumsk skud fra distancen, men keeperen får lige lappen på og skubber bolden ud til hjørnespark.

88' - MÅL!!
- Så kom Rakitic også på tavlen! Han spiller bolden ud til Sergi Roberto og løber selv ind i feltet. Roberto finder kroaten, som tæmmer kuglen og smadrer den op i nettaget til ydmygende 6-1.

- Barcelona vinder en stensikker sejr og overtager igen førstepladsen fra Real Madrid, som spiller i aften kl. 21.30 hjemme mod Las Palmas. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder