Den perfekte optakt til PSG-kampen: 5-0

Nyheder - 4. marts 2017

Barcelona spillede en af sæsonens bedste kampe, da de lørdag aften fik besøg af Celta Vigo. Det var første kamp efter Luis Enriques exit-besked, og spillerne leverede en fornem kamp. Messi scorede og var sammen med Neymar arkitekten bag det flotte spil mens Samuel Umtiti fik scoret.

Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Alba, Rakitic, Busquets, Rafinha, Messi, Suárez og Neymar

Cillessen, Denis, Arda, Iniesta, Mascherano, Paco og Digne

- 1-0 24' - Messi
- 2-0 40' - Neymar
- 3-0 57' - Rakitic
- 4-0 61' - Umtiti
- 5-0 64' - Messi

14'
- Første gode afslutning fra Barcelona og hvilket opspil! Neymar og Messi tryller sig igennem defensiven før Messi fra distancen tager det flade skud, men Celta-keeper Alvarez redder i to omgange.

15'
- Neymar kommer igennem i højre side af feltet og forsøger med et vip, men bolden går forbi målet.

16'
- Tilhængerne på Camp Nou holder vejret. Messi går i græsset og tager sig til lyskeområdet, men tv-billeder viser, at det var det 'livsgivende' området, som blev ramt. Han er på fødderne igen.

20'
- TO GANGE STOLPE!! Suárez får en bold i dybden og sender den videre igennem benene på Celtas sidste mand. Han er alene med keeperen, men hårdt presset bagfra, så han forsøger et fladt skud, der rammer stolpen. Bolden hopper ud til Messi som med højrebenet slår til den første gang, men han rammer samme stolpe!

20'
- Frispark på et farligt sted for Celta Vigo.

21'
- KÆMPE CHANCE TIL CELTA! Roncaglia samler bolden op efter frisparket bliver slået ind. Der er ping-pong indtil den lander foran Roncaglia, som trykker til den. Ter Stegen står helt frosset på mållinjen, men bolden sniger sig forbi.

22'
- SKANDALE! Dommeren snyder Neymar for et klart straffespark! Mallo nedlægger Neymar, men der dømmes intet.

24' - MÅL!!
- Det her kan dommeren ikke tage væk fra Barcelona! Et vidunderligt solomål af Messi! Oppe på midten af banen drejer han 180 grader, rundt om sin modstander og stormer ned mod feltet. Han trækker ud til sit venstre ben og snyder den næste modstander før han følt smækker den ned i hjørnet til 1-0.

31'
- Fortjente klapsalver ned til Sergi Roberto i to omgange. Først erobrer han bolden oppe i offensiven og dernæst piller han kuglen ned som man husker det fra kampen mod Athletic Bilbao, hvor Thiago krøllede den ned foran sig selv.

34'
- Voldsom aflevering af Ivan Rakitic, som fuldstændig splitter Celtas forsvar og finder Rafinha. Men her udstiller Rafinha også klart sin svaghed: Slutproduktet. Der kommer bare ikke nok. Hans skud havde så lidt fart, at den måske ikke engang var gået over stregen, hvis keeperen ikke tog den.

40' - MÅL!!
- Så står den 2-0! Og det er Neymar! Han har været sprudlende hele aftenen og nu krydrer han det med et flot mål. Messi stikker bolden i dybden og Neymar vipper den højt, elegant og flot over keeperen og i mål til 2-0.

48'
- Stor chance! Sergi Roberto stormer ned mod målet og er alene med keeperen, men han glider i afslutningsøjeblikket og bolden glider ud.

57' - MÅL!!
- Igen er det ude fra Neymars side. Brasilianeren har tryllet gennem hele kampen. Her finder han Messi, som finder Suárez, men bolden springer over til Rakitic, der fladt lægger den i kassen til 3-0. Der var dog klart offside på kroaten og målet skulle have været annulleret.

61' - MÅL!!
- Celta Vigo bliver tromlet ned! Messi smækker et fladt indlæg ind i feltet til Umtiti, der glider den i mål til 4-0 - præcis sådan et resultat Barcelona som minimum har brug for på onsdag.

61' - ind-/udskiftning
- Busquets går ud. Mascherano kommer ind.

64' - MÅL!!
- Målene vælter ind og igen er Messi involveret efter en større Aspas-chance i den anden ende. Bolden bliver på midtbanen tacklet væk fra Rafinha og ryger tilfældigt direkte ned i lommen til Messi, som stormer ind i feltet, rykker forbi to mand og sparker den i det korte hjørne uden chance for keeperen. 5-0!

67' - ind-/udskiftning
- Roberto går ud. Iniesta kommer ind.

70' - ind-/udskiftning
- Neymar klappes af banen. Han skal spare kræfter til onsdagens storkamp. Denis Suárez kommer ind.

82'
- Tæt på 6-0! Suárez sendes i dybden, men vinklen bliver for spids og han vipper den i stedet over den liggende keeper Alvarez for at finde Denis Suárez, men han når ikke frem til bolden.

84'
- Celta forsøger konstant at finde frem til bare et enkelt mål, men Barcelonas bagkæde er godt afstemt og tillader ikke de store, åbne chancer. Alt i mens synger Barcelonas tilhængere og skaber en forrygende stemning på Camp Nou.

89'
- Messi er i hopla! Han dribler, og løber som en gal selv med 5-0 på tavlen og med få minutter igen. Her skaber han en god mulighed til Denis Suárez, men keeperen redder.

90'
- Endnu en chance til Aspas, der kommer ind med sit favoritben - det venstre. Han sætter Piqué af, men får mostand af Umtiti, som tvinger Celta-spidsen til at sparke forbi.

90+1'
- Aspas på spil igen. Mascherano mister bolden på midten af banen og Aspas forsøger med et skud herfra, men Ter Stegen redder.

- Barcelona vinder stensikkert mod Celta Vigo og kan nu begynde forberedelserne til Champions League-kampen mod Paris SG. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder