Annonce


Annonce

Annonce

Roberto dagen efter: Jeg troede, det var en drøm

Nyheder - 10. marts 2017




Sergi Roberto scorede det forløsende mål, da han scorede til 6-1 i opgøret mod Paris SG og satte kronen på værket efter en forrygende afslutning på kampen. Neymar havde kort forinden sørget for at 3-1 gik til 5-1 og i sidste sekund svingede brasilianeren bolden ind til Roberto, som fik alle til at gå amok. Dagen efter mødte han Barca TV til en snak om situationen.



- Da jeg stod op var jeg ikke sikker på, om det hele bare havde været en drøm, indledte han med at fortælle til Barca TV, stående på nøjagtigt samme sted, hvor han scorede sit mål.

- Jeg så ikke rigtig noget. Kun at Piqué ikke kunne nå bolden og så smed jeg bare alt ind, hvad jeg havde. Bolden gik i mål og alt gik amok.

- Vi kunne fornemme det magiske på lægterne og støtten fra tilhængerne. Jeg har ingen ord til at forklare, hvordan det føltes. Jeg har altid drømt om at score så vigtig et mål og at være fra La Masia gør det hele endnu mere specielt. Jeg har arbejdet længe på at gøre noget så vigtig for min klub.

- Vi gav alt. Vores attitude var spektakulær og det er en aften, som for altid vil blive husket, som den på Stamford Bridge (Med Iniestas sene mål). Vi gjorde det umulige muligt.

- Folk snakkede om, hvor svært det ville blive for en træner at komme her, efter alt, hvad vi havde vundet forinden. Men Enrique har vist, at han er født til at være her og hele holdet er og har været 100 procent bag ham.



- Vores comeback giver os mere tro på at vi kan klare hvad der kommer i resten af sæsonen, fortalte Sergi Roberto dagen efter det utrolige comeback. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Roberto dagen efter: Jeg troede, det var en drøm

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder