Annonce


Annonce

Annonce

PSG-fan dræber ven efter vanvidskamp

Nyheder - 11. marts 2017




At der var tale om en fuldstændig vanvidskamp på Camp Nou onsdag aften er ikke nogen hemmelighed og mange vil sige, at dét er det smukke ved fodbolden, men for en PSG-fan blev hele aftenen bare alt, alt for meget - med en ekstrem sørgelig udgang.



Således beskriver velorienterede L’Equipe, at en 18-årig Paris SG-fan fra Gabon havde set kampen med sin kammerat på en bar, hvor de havde fået flere genstande. Efter opgøret følte PSG-fanen sig dog så meget hånet og mobbet af sin ven ovenpå det vilde comeback, at han stak sin kammerat i nakken.

Ifølge rapporterne fra den franske avis døde vennen på stedet. Efterfølgende kunne den 18-årige PSG-fan erkende, at han stod bag drabet, men at han ikke havde til hensigt at slå sin kammerat ihjel.

Fodboldkampen på Camp Nou har skabt overskrifter verden over og det er i al sandhed det største comeback nogensinde i Champions Leagues historie, men den 18-årige mand kunne altså ikke modstå det enorme pres der udviklede sig efter opgøret.



Mens Paris SG nu skal forberede sig til lørdagens udekamp mod Lorient, skal Barcelona søndag eftermiddag dyste mod Deportivo la Coruna på Riazor. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


PSG-fan dræber ven efter vanvidskamp

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder