Annonce


Annonce

Annonce

Officielt: Neymar ude mod Deportivo

Nyheder - 11. marts 2017




Barcelona rejser i dag til La Coruna, hvor de i morgen møder Deportivo. Efter dagens pressemøde og træning udtog Luis Enrique truppen og her må han se bort fra Neymar, der ikke deltog i den åbne træning i dag grundet problemer omkring den ene lyske. Rafinha trænede heller ikke med grundet maveonde og rejser ikke med.



Klubben åbnede i dag op for et livestream til dagens træning, og her var hverken Neymar eller Rafinha til stede. Efterfølgende kom det frem, at Neymar døjer med problemer omkring sin ene lyske mens Rafinha døjer med maveonde.

Barcelonas trup mod Deportivo la Coruna
Ter Stegen, Cillessen, Piqué, Rakitic, Busquets, Denis, Arda, Iniesta, Suárez, Messi, Mascherano, Paco Alcácer, Jordi Alba, Digne, Sergi Roberto, André Gomes, Umtiti og Aleñá

Aleix Vidal og Jeremy Mathieu er begge skadet og deltager heller ikke i kampen ligesom Jordi Masip er siet fra. Aleñá fra B-holdet er blevet inviteret op til kampen og rejser derfor med.

Der er kick off søndag klokken 16.15. Kampen kan ses på TV3 Sport 1.

Husk at du kan få odds 4,00 på at Barcelona vinder kampen - risikofrit! Læs mere og spil med her. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Neymar ude mod Deportivo

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder