Ter Stegen, Sergi Roberto, Mascherano, Pique, Alba, Denis, Busquets, Gomes, Messi, Suarez og Arda Turan

- Langsom start af Barcelona, som forsøger at trække tempoet ud af Deportivos lidt aggressive start.

14'
- God mulighed til Denis Suárez, som kommer ind i feltet, men hans flade indlæg er uden præcision.

25'
- God mulighed til André Gomes, som inde i feltet fuldstændig tørrer sin mand. Herefter forsøger han at krølle kuglen over i det lange hjørne, men fuldstændig uden at ramme.

35'
- Der skulle have stået 0-1 her! Busquets finder Sergi Roberto, som trækker alene ind i feltet efter at have kørt forbi to mand. I stedet for at banket hårdt i nettaget, forsøger han krydsafleveringen til Luis Suárez. Men keeperen kommer i mellem.

41' - MÅL!
- Deportivo satser på deres chance og bliver hjulpet godt til at Ter Stegen, som bare skal ned og gribe bolden, men han taber den ud af hænderne for fødderne af Joselu, der knaldhårdt banker den i mål til 1-0. Utrolig ufortjent i forhold til spil og chancer, men ikke desto mindre er Barcelonas spil ekstremt langsomt og kedeligt.

46' - MÅL!!
- Barcelona slår straks tilbage fra anden halvlegs start. Denis Suárez slår en bold ind til Arda Turan, men han bliver dækket af og bolden falder tilfældigt ned for fødderne af Luis Suárez, som med ydersiden knalder den ind til 1-1.

58' - ind-/udskiftning
- Arda og Gomes går ud. Iniesta og Rakitic kommer ind.

74'
- Ter Stegen holder kampen på 1-1. Utrolig stor chance til Deportivo, hvor Ter Stegen efter et hjørnespark er helt oppe i krydset og redde.

75' - MÅL!
- Så får Deportivo hjørnespark i den anden side og igen er det Deportivo som vinder indlægget. Bergantinos kommer højt og header bolden i mål til 2-1. Elendigt opdækket af Barcelona, men ekstrem kedeligt spil af Barcelona, som bare spiller den rundt om Deportivos felt fuldstændig uden idéer.

77' - ind-/udskiftning
- Denis Suárez går ud efter en anonym præstation. Paco kommer ind.

80'
- Nej, nej, nej. Hvis man vil vinde mesterskabet, så skal sådan en bold i mål. Messi finder Sergi Roberto og Roberto finder Luis Suárez alene tæt under mål. Men hans forsøg reddes af keeperen. Kæmpe chance!

81'
- Vanvittig fejl af Ter Stegen, som spiller den lige ud til Deportivo. De har to store chance i momentet, men ødelægger det for dem selv.

90'
- Frispark på kanten af feltet. God position - men taget kampen i betragtning kommer der ikke noget ud af muligheden.

90+1
- Messi sender bolden over.

90+3'
- Deportivo er tre mand i angrebet - HELT alene med Ter Stegen. Men tyskeren redder.

Slut
- Et idéløst Barca-mandskab taber 2-1 og mister tre dyrebare point i La Liga. Kampen i sig selv var fuldstændig dårligt spillet i forhold til PSG-kampen og kvaliteten var langt under niveau. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder