Annonce


Annonce

Annonce

Kun Barca har hjulpet Chapecoense økonomisk

Nyheder - 17. marts 2017




Det kom som et chok, da billeder af et nedstyrtet fly i Colombia pludselig gik verden rundt for få måneder siden. Det brasilianske hold, Chapecoense, havde flere spillere og trænere ombord og i alt 71 mennesker mistede livet.



Netop som det tragiske uheld bredte sig ud på verdensplan, stod Barcelona klar med en økonomisk hånd til få klubben i gang igen og samtidig inviterede Barcelona mandskabet til Camp Nou for at spille den traditionsrige Gamper-kamp, der hvert år indleder en ny sæson. Overskuddet herfra vil for første gang blive delt blandt de to klubber.

Chapecoensens præsident, Plínio David De Nes har netop bekræftet, at Barcelona er den eneste europæiske klub, som har hjulpet holdet rent økonomisk.

- Som europæisk hold er det kun Barcelona, som stod ved vores side fra starten af. De tilbød os penge og inviterede os til Gamper-kampen, hvor overskuddet vil blive delt, fortæller præsidenten til Fox Sports, som senere er blevet bekræftet af Barcelona.



Barcelona-spillerne har allerede hyldet Chapecoense og øget fokus på at genoprette klubben, så den igen kan komme i gang, efter at adskillige spillere fra holdet mistede livet. Ligeledes har Neymar nærmest været bindeledet mellem Barcelona og Chapecoense og alt i alt har der været en rigtig god forbindelse mellem de to klubber, som altså mødes til august for at skyde næste sæson i gang. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kun Barca har hjulpet Chapecoense økonomisk

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder