Annonce


Annonce

Annonce

Griezmann: En drøm at spille i Barcelona

Nyheder - 21. marts 2017




Antoine Griezmann er blomstret op i Atletico Madrid, hvor han med stor kvalitet bærer den madrilenske offensiv til succes. Det har blandt andet skabt historier der sender ham til Manchester United for et rekordbeløb, men selv nævner han blandt andet Barcelona, da han stødte til det franske landshold.



- (Barcelona eller Real Madrid) Hvorfor ikke? Det ville være en drøm at spille for de største klubber og de er begge deroppe sammen med Bayern og de engelske hold.

- Lige nu ser jeg mig ikke selv i Barcelona eller Real Madrid. Eller i et andet land. Jeg er i Spanien, hvor der også er masser af sol. Det hjælper - jeg har behov for at være glad i det private.

- Det er svært at spille med Messi og Ronaldo om Ballon d'Or. Jeg foretrækker det kollektive fordi du i løbet af et år går gennem gode og dårlige perioder med holdet. Jeg foretrækker at vinde VM eller EM fremfor Ballon d'Or, fortæller han ifølge L'Equipe.



Griezmann er på kontrakt hos Atletico Madrid frem til 2021.Hans umiddelbare markedspris lyder på 600 millioner kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Griezmann: En drøm at spille i Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder