Annonce


Annonce

Annonce

Billet til El Clásico? Pris: 170.000,- kroner

Nyheder - 21. marts 2017




For anden gang i historien skal El Clásico spilles uden for de spanske grænser. Til sommer har International Champions Cup formået at få både Barcelona og Real Madrid til at spille mod hinanden i Miami - men billetpriserne flyver mod skyerne.



Således meldes det i amerikanske medier, at en billet til en god plads på stadion koster op mod 170.000,- kroner. Kampen spilles på Hard Rock Stadium, der kan holde op til 65.000 tilhængere. En billet til de 'dårlige sæder' kan fås til omkring 3.000,- kroner. Kampen spilles den 29. juli 2017 og er en træningskamp i International Champions Cup.

I 1982 spillede Barcelona mod Real Madrid i Venezuela (Barquisimeto) i 'Copa Presidente de la Republica'. Dengang var det faktisk et fuldstændig omvendt scenarie end hvad man kommer til at se til sommer. Til juli spilles kampen nemlig som optakt til den nye sæson, mens det i 1982 var en kamp der afsluttede sæsonen.



Sæsonen på klubplan var nemlig slut og herefter skulle spillerne forberede sig til VM i Spanien, men først skulle der altså spilles nogle venskabskampe på klubplan for at afslutte sæsonen helt. Diego Maradona var på daværende tidspunkt ny spiller i Barcelona. Desuden spillede Vicente del Bosque for Real Madrid.

Kaptajn Migueli ledte Barcelona ud på banen, hvor også danske Allan Simonsen deltog. De måtte se Del Bosque heade kampens eneste bold i mål efter bare syv minutters spil.



Kampen i Venezuela fik dog ikke nogen plads på forsiderne af aviserne. Her stod der langt mere som VM i Spanien og at Argentina ankom med Diego Maradona. Desuden blev El Clásico efterfølgende stemplet som en af de kedeligste nogensinde i historien. Men til sommer forventes der langt større medieomtale og interesse - det kan allerede nu ses på de utrolig høje billetpriser. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Billet til El Clásico? Pris: 170.000,- kroner

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder