Annonce


Annonce

Annonce

Medie: Barca vil kapre gratis Isco

Nyheder - 22. marts 2017




Real Madrid-præsident Florentino Perez har i en længere periode været irriteret over Iscos situation. Midtbanemanden har endnu ikke forlænget med Real Madrid og fremtiden lader til at være uden for Bernabeu.



Da Isco var i Málaga var Barcelona interesseret i ham, men det endte med at Real Madrid løb med hans underskrift. Han har dog aldrig formået at spille sig ind som førstevalg og situationen har længe været uholdbar for Isco, som altså endnu ikke har forlænget med Real Madrid. Hans nuværende kontrakt udløber sommeren 2018.

Netop til sommeren 2018 kan han skifte gratis væk og det er her, at Barcelona igen kommer ind i billedet. Angiveligt skulle catalanerne have taget kontakt til Iscos bagland og tilbudt en engangsbetaling på 150 millioner kroner såfremt han underskriver en kontrakt med klubben når hans kontrakt med Real Madrid løber ud.



Isco er et varmt emne hos flere storklubber i Europa, men hans spillestil har altid lagt tæt op af den måde, som fodbolden spilles i Barcelona, og derfor har han altid været i sigtekornet. Nu kan der så ifølge RAC1 være endnu mere at komme efter såfremt Isco beslutter sig for at acceptere muligheden for at skifte gratis fra Real Madrid til Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Medie: Barca vil kapre gratis Isco

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder