Annonce


Annonce

Annonce

UEFA straffer Barcelona med bøde

Nyheder - 23. marts 2017




Barcelona må til pengekassen efter deres voldsomme comeback i Champions League mod Paris SG. De har nemlig fået en bøde, men der er ingen tvivl om, at de gerne betaler med et smil på læben - primært på grund af to ting.



Bøden, der lyder på godt 140.000,- kroner skal betales fordi spillere og trænere på bænken stormede ind på banen, da Sergi Roberto scorede det afgørende mål til 6-1 og sendte Barcelona til kvartfinalen. Bøden, der bestemt ikke slår en klub som Barcelona ud af kurs, bliver dog hurtigt betalt.

Barcelona får nemlig godt 50 millioner kroner for at komme til kvartfinalen, så en bøde på 140.000,- kroner gør ikke den store forskel. Desuden var jublen helt på sin plads og selvom Luis Enrique og co. godt var klar over, at man ikke må storme ind på banen, så var glæden så stor, at man gerne betaler bøden uden at gå rettens gang.



Hvis Barcelona klarer sig videre mod Juventus og går i semifinalen, så får de yderligere 55 millioner kroner. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


UEFA straffer Barcelona med bøde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder