Annonce


Annonce

Annonce

Godin: Ingen taktik kan stoppe Neymar

Nyheder - 24. marts 2017




Diego Godin har prøvet at stå over for Neymar både for Atletico Madrid mod Barcelona og i nat for Uruguay mod Brasilien - og forsvarsspilleren er ikke i tvivl: Neymar gør forskellen og en taktik kan ikke stoppe ham.



- Vi forsvarede os virkelig godt. De gav 100 procent og de gjorde det også godt. Det er sandt, at Neymar i den grad gør forskellen og det er ligegyldigt om du sætter en eller to spillere på ham; han gør alligevel forskellen.

- Han gør det i hver kamp - også for Barcelona - og det er ligegyldigt hvilken taktik du bruger. Vi gjorde, hvad vi skulle og hvad der var krævet af os, men vi kunne ikke rokke ved det (resultatet), fortæller Diego Godin ifølge Goal efter at Neymar og co. i nat vandt hele 4-1.

Neymar lagde op til et mål og scorede selv et flot et af slagsen, da han efter en lang aflevering vippede bolden smukt over den uruguayanske keeper.

Natten til den 30. marts tager Brasilien imod Paraguay mens Uruguay lige efter på udebane møder Peru. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Godin: Ingen taktik kan stoppe Neymar

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder