Barca sejrede i Andalusien: 1-4

Nyheder - 2. april 2017

Barcelona var uden Lionel Messi, Gerard Piqué, Arda Turan og Aleix Vidal, da de rejste til Andalusien for at spille mod Granada. Luis Suárez fik misbrugt et par muligheder i første halvleg, men sørgede for 0-1 før Granada fik udlignet. Værterne kunne dog ikke følge med gæsterne, som i anden halvleg trumfede igennem og vandt sikkert.

Ter Stegen, Roberto, Mascherano, Mathieu, Alba, Rakitic, Busquets, Gomes, Rafinha, Suarez og Neymar

Cillessen, Denis, Iniesta, Paco, Digne, Umtiti og Alena

- 0-1 44' - Suárez
- 1-1 50' - Boga
- 1-2 64' - Paco
- 1-3 83' - Saunier (selvmål)
- 1-4 83' - Neymar

5'
- Ekstrem langsom og kedelig affære. Barcelona spiller langsomt mens Granada ikke formår at lægge det pres, de ønsker.

17' - ind-/udskiftning
- Rafinha går skadet ud. Paco kommer ind.

24' - MÅL ANNULLERET!
- Første trussel fra Barcelona. Neymar kommer helt ind i feltet og finder en fri Suárez på kanten af feltet. Angriberen forsøger at vippe den op i målhjørnet, men overliggeren redder. Returen flugter Neymar i mål, men korrekt annulleret for offside.

26'
- Godt forsøg af Neymar. Rollerne er byttet om og Suárez finder Neymar, der fra kanten af feltet forsøger sig, men Ochoa redder.

27'
- DOBBELT CHANCE! TÆT PÅ! Suárez kanonerer mod mål, men Ochoa halvklarer og returen falder ud til Paco. Han finder igen Suárez tæt inde i feltet, han runder keeperen og forsøger sig, men bolden går lige forbi.

34'
- Suárez igen! Han bliver holdt godt af sin modstander inde i feltet - på grænsen til det kriminelle - men han får alligevel drejet sig rundt og fyret af, men Ochoa redder flot igen.

37'
- For anden gang i kampen kunne Granada have set rødt, men dommeren har ignoreret i begge omgange. Først blev Sergi Roberto sparket bagfra af en liggende modstandere og siden har Neymar fået en hånd i ansigtet i et forsøg på at overløbet sin modstander. Absurde scener, hvor dommeren ignorerer.

43'
- Skandaløs dommerbeslutning igen! Rakitic står i position til at banke mod målet fra kanten af feltet, men bliver fuldstændig nedlagt bagfra. Dommeren lunter bare forbi uden at dømme noget. Klokkeklart frispark i en farlig position.

44' - MÅL!!
- ABSOLUT VELFORTJENT og denne kunne dommeren ikke gøre noget ved. Ud af det blå sender Alba en latterlig vild aflevering afsted til Luis Suárez, som kommer alene igennem og finder Ochoa på mellemhånd. Angriberen vipper bolden over keeperen og i mål til 0-1.

50' - MÅL!
- Så er der udlignet. Sløv start på anden halvleg. Boga bliver sendt igennem af en god aflevering og sender bolden sikkert forbi Ter Stegen.

59'
- Paco fuldstændig uden selvtillid. En nedfaldsbold og et tomt mål. Og så rammer han slet ikke bolden. Kæmpe chance!

64' - MÅL!!
- Paco gør det alligevel! Flot mål af angriberen, der trods den manglende selvtillid bestemt ikke har tabt kvaliteten. Suárez sender en forrygende bold i dybden til sin angrebsmakker, som flot sparker den forbi Ochoa til 1-2.

67' - ind-/udskiftning
- Gomes går ud. Iniesta kommer ind.

71'
- Stor chance! Neymar svinger et hjørnespark ind i feltet og Mathieu forsøger med et lumsk forsøg, men den sniger sig lige udenom målet.

77'
- Nej, nej, nej en skandaledommer, der har sin linjevogter på ryggen. Rakitic begår et lille frispark, men bliver i to omgange slået i hovedet af sin modstander. Frispark til Granada og gult kort til Rakitic. Videre.

78'
- Puha, Mathieu! Sender bolden lige op til Granada, som kan omstille sig og pludselig er han alene mod to mand. Han får dog hjælp og får reddet til hjørnespark i sidste øjeblik. Heraf kommer der intet.

82' - RØDT KORT!
- På tide, at dommeren ser noget - eller reagerer på det. Agbo får rødt kort efter to gule.

83' - MÅL!!
- Vigtigt mål, der punkterer kampen! Rakitic trykker af fra kanten af feltet og den stryger ned i det lange hjørne fuldstændig uden chance for Ochoa. Bolden bliver lige rettet af på vej ind og må regnes for et selvmål - desuden forrygende opspil fra Neymar, som for 117. gang i kampen dribler som det passer ham.

85'
- KÆMPE chance til Neymar! Han dribler op til feltet, mister fodfæstet og taber bolden. Mens han ligger i græsset koger en Granada-spiller med bolden for fødderne inde i feltet. Neymar rejser sig hurtigt, erobrer bolden og er alene med keeperen, men Ochoa redder. Returen vipper Suárez kilometer over.

87' - ind-/udskiftning
- Rakitic går ud. Alena kommer ind.

89'
- Stor chance til Boga, der pludselig kommer fri inde i feltet og er alene med Ter Stegen, men chancen er overraskende stor, og han sparker lige på tyskeren.