Barca slog Sevilla på en halvleg: 3-0

Nyheder - 5. april 2017

Der var magi i luften på Camp Nou onsdag aften, da Barcelona tog imod Sevilla. Første halvleg var forrygende med hurtigt spil og flotte mål. Barcelona leverede en stor anden halvleg og sparede på kræfterne i anden halvleg.

Ter Stegen, Mascherano, Piqué, Umtiti, Roberto, Rakitic, Busquets, Iniesta, Messi, Suarez og Neymar

Cillessen, Denis, Paco, Alba, Digne, Gomes og Alena

- 1-0 25' - Suárez
- 2-0 28' - Messi
- 3-0 33' - Messi

4'
- TÆT PÅ! Hvor er det en latterlig start af Barcelona! Bolden bliver kørt rundt i fire minutter indtil Iniesta finder Suárez, som lægger bolden af til Messi. Argentineren hamrer den mod mål, men overliggeren redder for andaluserne.

8'
- I to omgange appellerer Barcelona for straffespark. Først da Suárez nedlægges bagfra og kort efter har Nasri hånd på i feltet. Dommeren afværger.

13'
- Håbløs dommer. Rakitic har hånd på bolden - nøjagtigt som Nasri - og han dømmer frispark midt på banen. Linjen er lagt - og den er alt andet end lige.

16'
- Kæmpe chance til N'Zonzi! Han kommer fri i feltet efter en tøvende Mascherano-tackling og pludselig er han alene med Ter Stegen, som dog redder flot.

25' - MÅL!!
- Fantastisk mål af Suárez og lige så flot spil af Messi! Argentineren driver bolden frem fra midten af banen, løber forbi to mand og sender den fladt indover. Suárez kæmper hårdt med en modstander og ved en tilfældighed hopper bolden op og så kan Suárez med et saksespark banke Barcelona på 1-0.

28' - MÅL!!
- Så er der mål igen og her bliver Enriques kvalitet vist. Udover boldbesiddende fodbold, så har Enrique implementeret direkte spil. Rakitic bryder og stormer frem med bolden. Han sender den ud på kanten til Neymar, som dribler forbi sin mand og spiller den på tværs af feltet til Suárez. Han spiller bolden tilbage i banen til Messi, som med højrebenet køligt sender den gennem benene på keeperen og i mål til 2-0.

33' - MÅL!!
- Målene vælter ind! Og endelig kommer det efter et hjørnespark - dog ikke direkte. Hjørnesparket svinges ind over og et Sevilla-mand kan cleare, men Messi er hurtig og opfanger bolden inde i feltet. Han er iskold og flugter den i nettet til 3-0.

41'
- Tæt på hattrick af Messi! Neymar dribler konstant og kommer hele tiden forbi sin modstander. Han gør det igen her og finder Messi i feltet. Men hans forsøg tæt under mål blokeres.

51'
- Stor chance til Messi, som pludselig får bolden på kanten af feltet med målmanden på skovtur. Men hans vip bliver lige præcis hentet ned fra de højere luftlag af keeperen.

62'
- Fantastiske scener på Camp Nou, hvor Barcelona får sendt et hjørnespark ud af kommunen. Alle mand bliver nærmest hjemme, men Mascherano vælter at spurte helt op til midten af banen i jagten på bolden og tvinger Sevilla til at spille den tilbage til deres målmand. Fortjente klapsalver til den argentinske kriger.

64' - ind-/udskiftning
- Suárez spares og går ud. Paco kommer ind.

68'
- Tæt på et flot mål til 4-0! Paco finder Messi, som med en skudfinte giver sig selv plads. Han vælger efterfølgende en hård, god aflevering i fødderne på Iniesta, der er stormet helt ind foran mål, men hans førsteberøring får bolden til at glide videre til keeperen.

77' - ind-/udskiftning
- Piqué går ud. Digne kommer ind.

77'
- KÆMPE CHANCE TIL PACO!! Iniesta vender på midten af banen med bolden og sender den i dybden til Paco, han bliver presset hårdt bagfra, men er alene med keeperen, som han rammer lige i maven. Bolden hopper ud til Rakitic, der nærmest sparker den ud af stadion.

80' - ind-/udskiftning
- I weekenden fik han debut, nu får han flere minutter. Alena ind for Rakitic.

90+1' - RØDT KORT!
- Vitolo er rundtosset fra Neymars driblinger og lader sig blive frustreret og provokeret. Han hæfter brasilianeren og får sit andet gule kort.

- Barcelona vinder stensikkert med 3-0 og selvom de gik ned i tempo i anden halvleg, så blev Sevilla aldrig rigtig farlige. Tre point er på kontoen og nu skal de forberede sig til weekendens kamp mod Málaga. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder