Annonce


Annonce

Annonce

Ter Stegen: Jeg vidste ikke hvad jeg lavede

Nyheder - 8. april 2017




Marc-André ter Stegen var med på banen da Barcelona for en måneds tid siden slog Paris SG med 6-1 i Champions League og dermed overvandt 4-0-fadæsen fra første kamp i Paris. I slutminutterne af opgøret fik tyskeren mod på noget, som han ikke plejer.



Han løb nemlig med op i PSG's felt, da Barcelona fik frispark i de sidste sekunder. Det er noget, som man ofte ser i fodboldkampe når tiden er ved at løbe ud, men keeperen var ikke klar over, om han skulle løbe med op eller ej.

- Jeg vidste ikke hvad jeg lavede oppe i angrebet mod PSG. At være oppe i angrebet er ikke noget jeg er mester i.

- Enrique gav mig signal til at det var okay at gå op mens Unzue råbte "nej, nej, nej, nej, bliv tilbage!".

- Jeg forsøgte ikke at kigge på Unzue og pludselig råbte Luis Suárez til mig og spurgte 'hvad laver du heroppe? Der er stadig et minut tilbage!'.



- Jeg sagde hurtigt til Suárez, at disse øjeblikke sjældent opstår og når de gør, så skal de udnyttes. Min idé var at skabe overtal i feltet og få trukket en modspiller hen til mig, fortæller Ter Stegen om slutminutterne i opgøret mod PSG.

Sergi Roberto endte med at score det afgørende mål - blandt andet efter at Ter Stegen på PSG's banehalvdel vandt et frispark. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Ter Stegen: Jeg vidste ikke hvad jeg lavede

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder