Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Gaver? Ellers tak: 2-0 til Málaga

Nyheder: Af Mohammed Sayegh - 8. april 2017


Gaver? Ellers tak: 2-0 til Málaga


Barcelona kunne med en sejr over Málaga selv afgøre det spanske mesterskab, men Luis Enrique dummede sig gevaldigt ved at rotere alt, alt for meget. Det kostede dyrt - helt præcist kostede det et nederlag og dermed er matchbolden i den grad ovre hos Real Madrid, der er foran med tre point og har én kamp i hånden.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Mascherano, Umtiti, Mathieu, Jordi Alba, Denis, Busquets, André Gomes, Messi, Suárez og Neymar
På bænken
Cillessen, Iniesta, Paco, Digne, Roberto, Alena og Carbonell

Mål
- 1-0 32' - Sandro
- 2-0 90' - Jony
12
- Skidt dommerarbejde. Messi spiller Suárez fri, som sender bolden indover. Den rammer en Málaga-arm og Kameni må ud i en stor redning, men der dømmes offside på Suárez. Det var der ikke og Barcelona blev snydt for et klart straffespark.

16'
- KÆMPE chance til Suárez! Nærmest en tro kopi fra målet i sidste uge. Jordi Alba med en voldsom aflevering nede fra egen position og Suárez er helt fri inde i feltet. Han tæmmer bolden og forsøger at sende den over Kameni, men traditionen tro er keeperen altid god mod Barca og han redder da også her.21'
- Flot spil af Mathieu, som tager turen op i banen og bruger hælen til at spille Neymar fri. Det ender med et frispark på Messi på kanten af feltet. God mulighed.

22'
- Messi sender bolden over målet.

23'
- Ter Stegen spiller bolden svagt lige op i banen til en Málaga-spiller som trykker af med det samme, men den går forbi mål. Elendigt målmandsspil.

27'
- Idiotisk af Neymar. Han trækker et gult kort ved at stå én meter fra bolden lige når Málaga skal tage frispark.

30'
- GOMES! Hvor er han dog tøvende! Messi spiller ham FULDSTÆNDIG fri i feltet og han skal bare prikke den i kassen. Men han venter og tøver og bliver trykket væk med et skulderskub. Ekstrem langsomt og tøvende.

32' - MÅL!
- Den tidliger Barca-spiller, Sandro Ramirez, bliver sendt afsted på en lang aflevering. Han trækker ind i feltet og sender den sikkert forbi Ter Stegen til 1-0. Mathieu ophæver offsiden ved at opfatte situationen for sent.33'
- Gomes er en absolut skændsel at kigge på. Han går rundt på banen og opfatter tingene så langsomt, så han altid kommer under unødvendig pres. På den anden side af midtbanen har Denis Suárez ikke lavet andet end at spille bolden kort. Ingen kreativitet. Midtbanen har været ekstrem sløv i den første halve time.

38'
- Atter engang Gomes. Opfatter situationen for langsomt og nedlægger en Málaga-spiller.

44'
- Gomes fortsætter med sit utrolige dårlige spil! Her tøver han igen og kommer langsom og uinspirrende ind i en tackling som sætter gang i et kontrastød. Umtiti må give hjørnespark.

45'
- Skuffende første halvleg af Barcelona. Gomes og Denis bidrager absolut ikke med noget kreativitet, og det ødelægger flowet i spillet hver gang den kommer op på midten af banen. Bolden har cirkuleret mere mellem Mathieu og Umtiti end noget andet sted. Udelukkende fordi, at ingen kommer ned og tager ansvar.

46' - ind-/udskiftning
- Enrique tager konsekvensen. Denis Suárez og Mathieu ud for Iniesta og Roberto.

48'
- Skidt start af Roberto. Mistimer en høj bold og giver Málaga en god chance, men Umtiti tackler bolden til hjørnespark.

50'
- Roberto til Suárez til Messi, som får frispark på kanten af feltet. God mulighed igen.

51'
- Messi sparker langt, langt over.

52'
- André Gomes igen! Han formår slet ikke at spille spillet. Messi dribler sig igennem på flotteste vis og finder Gomes i en god position, men han får slet ikke bolden med.

54'
- Messi dribler sig igennem igen og bliver nærmest brutalt nedlagt. Ikke engang gult kort! Frispark på en god position - for tredje gang.

57'
- KÆMPE CHANCE TIL MÀLAGA! Iniesta smider bolden væk og Sandro er alene igennem. Han spiller den på tværs af feltet til Juanpi, der sparker lige på Ter Stegen. Gigantisk chance!

60'
- En halvstor chance. Neymar med en lækker detalje inde i feltet, hvor han drejer rundt om sig selv og sparker afsted. Men bolden rammer stolpen. Kameni fulgte den dog til dørs.

61' - ind-/udskiftning
- Gomes går ud. Paco kommer ind.

62'
- SUÀREZ! KÆMPE CHANCE! Messi skaber det, sender Neymar i dybden og brasilianeren finder Suárez, som tror, at han har Messi bag sig, så han hopper over bolden i stedet for at skyde på mål.

63'
- Juanpi igen. Han får tid til at vende sig på kanten af feltet og trykker af, men bolden sniger sig over målet.64'
- SÅ SPARK DOG PÅ MÅL! Messi finder Suárez helt fri inde i feltet, men han vælger IGEN ikke at sparke! I stedet trækker han forbi keeperen og sender den højt indover til Neymar, som header langt over.

65' - RØDT KORT!
- Derfor var det gule kort tidligere i kampen til Neymar idiotisk. Han bliver hurtigt frustreret. Og gør det netop her. Gult kort nummer to og dermed i bad.

71'
- Messi gør alt rigtig og spiller Paco helt fri, men angriberen kan ikke følge op.

72' - ANNULLERET MÅL!
- Málaga slår kontra og Penaranda kommer igennem. Han tager bolden forbi Ter Stegen med brystet og sparker i mål, men det bliver annulleret for offside. Der var dog ikke skyggen af offside viste TV-billeder.

72'
- Barcelona har slet ikke styr på organisationen. Málaga kommer let igennem gang på gang. Her får de frispark på kanten af feltet - centimeter fra at der var tale om et straffespark.

78'
- Nej, nej, nej, nej. Dommeren igen. Sergi Roberto bliver klart hægtet inde i feltet. Men dommeren giver kun frispark, som Messi sparker i muren.

79'
- Málaga slår straks kontra og får en stor, stor mulighed, men Ter Stegen redder.

83'
- Jordi Alba har bestemt ikke spillet sig tættere på en plads i Enriques favoritopstilling. Umtiti bliver oppe, Busquets er inde i feltet. Alba har tre muligheder til at sparke indover - men vælger alle gange at spille bolden tilbage i banen.

85'
- Der er spilstop konstant. Mange små frispark, et par svinestrege og hed stemning. Barcelona har intet flow i spillet og de farligste lige nu er Málaga.

87'
- Mascherano dummer sig. Han skal bare sparke bolden langt op, men rammer den skidt og må lave frispark til gult kort.88'
- KÆMPE chance til Suárez. Mascherano sender en rigtig Messi-aflevering ind i feltet til Suárez, som skyder første gang, men Kameni står igen det rigtige sted.

90' - MÅL!
- Málaga scorer helt, helt fortjent på en omstilling. Jony sender den sidste bold i nettet.

Slut
- Barcelona taber tre afgørende point og dermed ser det nu ekstremt svært ud i forhold til at vinde det spanske mesterskab. De fik en gave tidligere på dagen, men spillet var alt for dårligt på dagen og det resulterede altså i et nederlag.

20/05 - 20:45 FC Barcelona - Real Sociedad
20/05 - 20:45 Lazio - Inter Anbefalet


Stream La Liga og Premier League - få 2 uger gratis lige nu!Få odds 6,00 på at Barcelona slår Real Sociedad
Få odds 6,00 på at Brøndby slår AaB
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder